Ασθένειες Ζεμπρακι στο πατο του κλουβιου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Dtse
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Dtse

PB New Member
Εγγραφή
22 Δεκ 2015
Μηνύματα
199
Την τελευταια εβδομαδα περιπου, ενα απο τα δυο ζεμπρακια που εχω καθεται στον πατο του κλουβιου χωρις ομως να ειναι φουσκωμένο απλως καθεται κατω. Που και που το βλεπω αναιβενει και στα κλαδακια και μετα καθεται παλι κατω. Εν τω μεταξυ επειδη αυτην την εβδομαδα ειχε καλο καιρό οταν τα εβγαζα εξω να δουν λιγο ηλιο ο κυριος συμπεριφερεται κανονικα δεν καθεται καθολου στον πατο παρα μονο οταν το βαζω μεσα. Λες και εχει τα νευρα του που δεν το αφηνω εξω! Να συμπληρωσω οτι τρωει κανονικα!
 
Είναι ενήλικο ή μικρό; Τι πατήθρες τους έχεις; Κοίταξες τα ποδαράκια του μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα; Πολλά ζεμπράκια θέλουν κατά διαστήματα να ξεκουράζονται στον ύπνο σε πλατώματα. Αν μπορείς φτιάξε του κάτι να μην κοιμάται στον πάτο με τις κουτσουλιές.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Τους εβαλα μια φωλιτσα οπου δεν μπηκαν ποτε καθονταν γυρω γυρω καθ την κουτσουλουσαν μονο. Ειναι ενηλικο, τα ποδαρακια ειναι ενταξει. Το εξυπνο παει και καθεται σε σημειο οπου δεν εχει κουτσουλιες και αυτο δεν κανει εκει, παει πιο περα για να κανει τα δικα του! Πατηθρες πρεπει να αλλαξω γιατι δεν ειναι σε ενα πλατος αλλα αλλου ειναι μεγαλο και οσο παει μικραινει το πλατος.
 
Πατηθρες πρεπει να αλλαξω γιατι δεν ειναι σε ενα πλατος αλλα αλλου ειναι μεγαλο και οσο παει μικραινει το πλατος.
Ναι είναι προφανώς κλαδάκια, εντελώς ακατάλληλες για όλα τα πουλιά, ταλαιπωρούνται τα πόδια τους. Διάβασε εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Σκεύη-κλουβιών-και-αξεσουάρ.17825/
 
  • Like
Αντιδράσεις: Dtse
Ουτως η αλλως ηθελα να τις αλλαξω. Απλως το αλλο το ζεμπρακι δεν φαίνεται να το πειραζει. Γουστα ειναι αυτα!
 
Δεν φαινεται καποια ενοχληση απο τις πατηθρες. Απλως μακροπροθεσμα μπορει να δημιουργησουν προβληματα στο κλεισιμο των δαχτυλων απο το συνεχες στραβοπατημα.
 
Να χρησιμοποιείς καλύτερα αυτές τις πατήθρες:
patithres.webp
 
Back
Top