Έχω ένα ζευγάρι λευκά, πρήστηκαν τα πόδια τους και τους βάζο epithol αλλά αντί να καλυτερεύουν κάθονται και τα δυο στην φωλιά η κάτω στο κλουβί και δεν μπορούν να πετάξουν καλά μήπως ξερετε τι έχουν;
Μεταφραση:Εχω ενα ζευγαρι λευκα, πριστηκαν τα ποδια τους και τους βαζω epithol αλλα αντι να καλυτερευουν καθονται και τα δυο στην φωλια η κατω στο κλουβι και δεν μπορουν να πεταξουν καλα μηπως ξερετε τι εχουν;Exo ena zeygari leyka,pristikan ta podia toys kai toys vazo epithol alla anti na kalitereyoyn kawontai kai ta dyo sthn folia h kato sto kloyvi kai den mboroyn na petawoyn kala mipos werete ti exoyn.
Έχω ένα ζευγάρι λευκά, πρήστηκαν τα πόδια τους και τους βάζο epithol αλλά αντί να καλυτερεύουν κάθονται και τα δυο στην φωλιά η κάτω στο κλουβί και δεν μπορούν να πετάξουν καλά μήπως ξερετε τι έχουν;
καντους επαλειψη στα ποδια με ιβερμεκτινη(Pulmosan bogena) 1 σταγονα στο καθε ποδι για μια βδομαδα και βλεπεις.Απο την περιγραφη μαλλον εχουν ακαρεα στα ποδια. Εχουν πιασει ασπρες κρουστες;
η χορηγηση στο σβερκο ειναι για τα ακαρεα της τραχειας. Οσες φορες παντως το εβελα στα ποδια για ποδαγρα ειχα αποτελεσμα. Επισης μπορεις και στο ποσιμο νερο να βαλεις ιβερμεκτινη αλλα δε το διακινδυνευω..Και τα δυό πουλιά ταυτόχρονα;
Πρόσεξε αν υπάρχουν και άλλα συμπτώματα
και βάλε φωτό.
Φίλε psyjohn21. Διαβάζοντας απο τις οδηγίες χρήσης
του ΠΟΥΛΜΟΣΑΝ την ποιο κάτω παράγραφο,
δεν μπορώ να καταλαβω, πώς σκέπτεσαι οτι είναι δυνατόν το φάρμακο να διαπεράσει τις πλάκες κερατίνης που έχουν σαν επικάλυψη τα πόδια του πουλιού.
"... συνιστάται η χορήγηση 2 σταγόνων ανά πτηνό η οποία θα πρέπει να χορηγηθεί στο απογυμνωμένο δέρμα του λαιμού. Είναι απολύτως απαραίτητο να παραμεριστούν τα πούπουλα και να χορηγηθεί η σταγόνα στο δέρμα και όχι στα πούπουλα, επειδή διαφορετικά το δέρμα δεν θα είναι σε θέση να απορροφήσει το φάρμακο."
Υ. Γ Η δράση του φαρμάκου(Ιβερμεκτίνη) γίνεται περνόντας στην κυκλοφορία του αίματος.Απο εκει καταπολεμά τα ακάρεα όπου κι' αν βρήσκονται.
Το ΕΠΙΘΟΛ δρα επικουρικά εάν επικαλύψει τα κενά των κεράτινων πλακών δημιουργόντας προυποθέσεις ασφυξίας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας