Αναπαραγωγή Ζευγάρωμα φλώρου με καναρίνι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mathaios
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mathaios

PB New Member
Εγγραφή
5 Δεκ 2007
Μηνύματα
10
Πόλη
Αθήνα
ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΛΩΡΟ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΖΕΥΓΑΡΩΣΩ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΝΑΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?
 
Οσα έχουν γεννηθή μέχρι και την Ανοιξη του 2007, φυσικά!
 
ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΛΩΡΟ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΖΕΥΓΑΡΩΣΩ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΝΑΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?
Εάν κάνεις πρώτη φορά αυτό το εγχείρημα, θα ήτανε προτιμότερο να βάλεις πράσινη κανάρα. "Κοροϊδεύεται" καλύτερα ο φλώρος.
Γενικότερα είμαι της άποψης ότι αν "θέλει" το αγριοπούλι & η... Τύχη σου να ζευγαρώσει, θα το κάνει δε πα να του βάλεις & ιγκουάνα!
 
Ποτε ειναι η καλυτερη εποχη.στιγμη. Να τα βαλω μαζι(φλωρο+καναρινι); Και τη κλουβα θα βοηθαγε αυτο το παντρεμα; Ο φλωρος πως πυρωνεται;
 
σε καμια 15 μερες πιστευω καλα ειναι να τα βαλεις μαζι να μαθει το ενα το αλλο και ο φλωρος πυρωνεται οπως τα καναρινια
 
Ψάξε στο φόρουμ, κάπου αναφέρεται το πύρωμα του φλώρου και υπάρχουν και φωτό. Εκεί θα καταλάβεις πότε ο φλώρος είναι έτοιμος να μπει με την κανάρα! Ισχύει ότι και για τις καρδερίνες για το χώρο, όσο περισσότερος κι όσο πιο ήσυχα από ενοχλήσεις είναι τα πουλιά τόσο περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία.
 
συμφωνω με τον χαρη
Καλημέρα Αστραπόγιαννε. Συμφωνείς για τους φλώρους ή για τα... Ιγκουάνα! Κάπου είδα ότι έχεις αρκετά & από τα 2 είδη. Να σου πω την αμαρτία μου,τους φλώρους δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Έχω όμως 2 περσινά (1 αρσενικό,1 θηλυκό) ταίσμένα στο χέρι. Τα μόνα που έχω. Τον αρσενικό τον βάζω για διασταύρωση.Φέτος,ίσως βάλω τη θηλυκιά με 1 λουτίνο εξωτερικού.Αν θα επιχειρήσεις τίποτα ζευγαράκια, να μάθουμε κανά... Νέο σου!
 
σε 15 μερες βαζω στην τελικη ευθεια 6 ζευγαρια φλωρια,7ζευγαρια καρδερινες αρχεγονες,1 ζεγαρι μεταλλαγμενες καρδερινες ιζαμπελλα, ενα ζευγαρι μεταλλαγμενες καρδερινες αχατης κιτρινο,3 ζευγη λουγαρακια,3 ζευγη φανετα και ενα ζευγαρι φλωρους μεταλλαγμενους ιζαμπελλα ή αχατης{ειναι φορεας ο αρσενικος και δεν θυμοταν το παιδι που τον πηρα} αυτα για φετος απο αγρια γιατι και απο καναρινια αστα να πανε πολλα θα βαλω και απο αυτα
 
Ώπα! Πήρες φόρα!& μεταλλαγμένα; Ελπίζω να βάλω & εγώ περίπου 5-6 ζευγάρια καρδερίνες αρχέγονες, 2 φανέτα, για υβρίδια διάφορα & λίγα καναρίνια. Δυστυχώς έκανα κάποιες αλλαγές χώρου & τροφών & είναι «επίφοβο» χρονικά Για τα άγρια που μ’ενδιαφέρει, κυρίως. Για του χρόνου ετοιμάζω καινούριο χώρο. Γενικότερα πιο οργανωμένη κατάσταση. Έλπίζω να σου πάνε όλα καλά, Αν βγάλεις παραπάνω & διαθέσεις πουλιά να ξέρεις ότι ενδιαφέρομαι για αγορά ή ανταλλαγή, καρδερίνων & φανέτων. Θα επικοινώνήσουμε με προσωπικό μήνυμα γιατί είμαστε στο «σεντούκιασμα φλώρου» & δικαίως θα χαρακτηριστούμε εκτός θέματος.
 
Back
Top