Αναπαραγωγή Ζευγαρι καναρινια δεν εχει κανει τιποτα εδω και ενα μηνα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mathaios
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mathaios

PB New Member
Εγγραφή
5 Δεκ 2007
Μηνύματα
10
Πόλη
Αθήνα
εχω 1 ζευγαρη καναρια μαζι εδω και ενα μηνα και δεν εχει γινει τιποτα. Δεν ειναι αρκετο το διαστημα μαζι; να αρχισω να ανησυχω;τι να κάνω;να περιμενω;
 
Το καλύτερο πράγμα σε μία αναπαραγωγική περίοδο για να έχουμε σχεδόν σίγουρη επιτυχία είναι η υπομονή. Παιδιά το ξέρω η προσμονή για τα πρώτα αυγουλάκια και μετέπειτα πουλάκια είναι αβάσταχτη. Όμως λίγο υπομονή.Αν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει θα έρθουν και τα πουλάκια. Τα πουλάκια δεν είναι μηχανές. Όλα με την σειρά τους και στην ώρα τους.
 
Ανησυχω γιατι σε παλαιοτερα ζευγαρωματα τα αποτελεσματα ερχονταν γρηγοροτερα. Τωρα και ησυχα τα αφηνω,τι αυγα τους βαζω,τι τροφες, βιταμινες,ζορικα τα πραγματα. Μηπως το οτι ειναι ισπανικη η καναρα να δυσκολευη τον καναρα στην επικοινωνια.χι χι χι!
 
Ο Ισίδωρος έχει απόλυτο δίκιο υπομονή χρειάζεται.
Έγω έχω δύο ζευγάρια που είναι σε προετοιμασία αρκετά πάνω από μήνα και ακόμα τίποτα. Είμαι σίγουρος όμως ότι όσο μπαίνουμε στην καρδιά της Άνοιξης θα αρχίσει η αναπαραγωγή και για αυτά.

Τα καναρίνια τα έχεις σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
 
τα εχω σε εσωτερικο χωρο διπλα σε παραθυρο για αρκετο φως. Ολη την ημερα ειναι μονα τους. Τους εβαλα και νιμα και το ερηξαν ολο κατω. Οκ δεν ειναι ετοιμα. Περασαν 10 μερες απο τοτεπου εβγαλα το νιμα. Να το ξαναβαλω;
 
προσπαθησε να τα πυρωσεις και αλλο δεν ειναι ετοιμα ακομα για αυτο και παιζουν με το νημα μην βαλεις νημα τωρα οταν δεις να κοβουν χαρτι απο κατω τοτε τοτε ειναι ετοιμα και βαλτους το νημα.
 
Μήπως ενοχλείς τα πουλιά πηγαίνοντας όλη την ώρα από πάνω τους εσύ με το άγχος που έχεις! Άφησε τα θα σε φωνάξουν αυτά... Να τα δείς!
 
προσπαθησε να τα πυρωσεις και αλλο δεν ειναι ετοιμα ακομα για αυτο και παιζουν με το νημα μην βαλεις νημα τωρα οταν δεις να κοβουν χαρτι απο κατω τοτε τοτε ειναι ετοιμα και βαλτους το νημα.

Με ποιο τρόπο να τα "πυρώσει";
 
Back
Top