Ασθένειες Ζευγαρωμα ή οχι μετα απο πτεροροια;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης POTISO
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Ρόδος
καλησπερα σε ολους
Ενα ζευγαρι λογω αλλαγης περιβαλλοντος, εχει πτεροροια εδω και 15 ημερες. Ακολουθοντας τις οδηγιες κατα γραμμα για την περιθαλψη τους, και αφου αναρωσουν πληρως θα ηθελα να ρωτησω αν προλαβαινουν το φετινο ζευγαρωμα και αν ειναι σωστο να τα επιπονησω και με αυτο;

φιλικα

ΠΑΝΟΣ

φυσικα και προλαβαινουν. Μολις ομαλοποιηθει η κατασταση ξεκινησε ολη τη προετοιμασια. Πιστευω δεν θα εχουν καποιο προβλημα

Όταν τελειώσουν, γιατί δεν ξέρεις πότε θα τελειώσουν, τσέκαρε αν είναι αδυνατισμένα, αν πετάνε με δύναμη ή είναι αδύναμα. Όταν δεις και έχουν δυναμώσει και έχουν παχύνει μπορείς να αρχίσεις προετοιμασία.
Αν μπει Μάης άστα για του χρόνου.
Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις ένα παλιό γιατροσόφι που χρησιμοποιούν κάποιοι εκτροφείς που ξέρω στη Γαλλία. Μισό κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο σε 1.5 λίτρο νερό για 24 ώρες. Το σουρώνεις και διατηρείς τον ζωμό στο ψυγείο για 7 μέρες όσο κρατάει η θεραπεία. Κάθε μέρα ή 2 φορές τη μέρα αλλαγή στη ποτίστρα με καλό πλύσιμο. Δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω αλλά πολλοί ορκίζονται σε αυτό για την πτερόροια εκτός εποχής.

Μισό κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο σε 1.5 λίτρο νερό για 24 ώρες. Το σουρώνεις και διατηρείς τον ζωμό στο ψυγείο για 7 μέρες όσο κρατάει η θεραπεία. Κάθε μέρα ή 2 φορές τη μέρα αλλαγή στη ποτίστρα με καλό πλύσιμο. Δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω αλλά πολλοί ορκίζονται σε αυτό για την πτερόροια εκτός εποχής.

Αν ξέρεις μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο. Γιατί κρεμμυδι (που από ότι ξέρω δεν είναι κατάλληλο για τα πτηνά) για την πτερόρροια;

Δεν δίνεις το κρεμμύδι δίνεις το χυμό. Δυστυχώς οι πληροφορίες μου όλες είναι στα Γαλλικά, αν θες σε παραπέμπω.
google fausse mue oignon

Back