Αναπαραγωγή Ζευγαρωμα φλωρου με κανάρα

zewasoftis

PB New Member
Εγγραφή
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
15
Πόλη
Αθήνα
πόσο εύκολο είναι να ζευγαρώσει ένας φλωρος με μία κανάρα αν τα βάλω μαζί αυτή την περίοδο;τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσω;δώστε τα φώτα σας

στο παρελθόν ειχα ζευγαρώσει καρδερινα με κανάρα.σε ένα χρόνο αυτό το πουλί ειχε κάνει γύρω στα 8 πουλιά αλλά δυστυχως πέθανε μεσα στην φώλια λόγο ζέστης τον αύγουστο.
 
ειναι πιο ευκολο το ζευγαρωμα καναρας με φλωρο απο οτι με καρδερινα καθως ο φλωρος ειναι πιο ηρεμος και δεν ειναι επιθετικος
 
το ζευγαρωμα με φλωρο ειναι ενα ζευγαρωμα που ειναι οπως λεει και ο φιλος μας πιο πανω ευκολοτερο απο το ζευγαρωμα καρδερινας. Οσο για την διατροφη πρεπει να ειναι πλουσια σε βιταμινες οπως σε ολα τα ζευγαρωματα και μην βιαστεις προσπαθησε να πυρωσεις τον φλωρο με αυγο, παπαρουνα(λιγο ), νιζερ (λιγο)και μετα βαλτα για ζευγαρωμα. Παντος αμα καταφερεις να βγαλεις υβριδια με τον φλωρο να ξερεις οτι θα εχεις καταφερει μια πολυ ωραια διασταυρωση και φωνητικα αλλα και εξωτερικα.
 
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επειδή δεν ξέρω και πολλά από καναρίνια τι μου προτείνετε;ράτσα, χρώμα κτλ
 
αν ο φλωρος σου ειναι αρσενικος θα χρειαστεις μια μεγαλωσωμη σκουρα καναρα για να μπορεις να ξεγελασεις τον φλωρο.
 
Δεν μιλάω εκ πείρας, αλλά μπορώ να πω για το ζευγάρωμα φλώρου με καναρίνι norwich, η διασταύρωση αυτή (ειδικά αν ο φλώρος είναι θηλυκός) μας δίνει υβρίδια άριστης ποιότητας, διαλέγουμε ένα μεγάλου μεγέθους καναρίνι με πυκνό πτέρωμα και πέρνουμε αυτό:
 

Συνημμένα

  • greenfinch_mule_yellow_dark.webp
    greenfinch_mule_yellow_dark.webp
    9,3 KB · Προβολές: 541
ευχαριστω .στην φωτογραφια σου τι πουλί ακριβώς είναι; Είναι καποιο υβρίδιο;
 
Αν θες να βρεις ποία υβρίδια μπορείς να πάρεις από φλώρο δες: <dead link>
 
  • Like
Αντιδράσεις: calvo
Back
Top