Αναπαραγωγή Ζευγαρωμα χωρις αγαπη

Άλκηστη

PB Member
Εγγραφή
21 Ιουν 2009
Μηνύματα
352
Πόλη
Αθήνα
τα δυο κοκατιλ μου ζευγαρωνουν πολλες φορες ομως δεν κανουν
αγαπες οπως να φιλιουνται να ταιζουν το ενα το αλλο
μονο καμια φορα αυτη σκιβει για να τη ξισει καικαμια φορα την ξυνει
στο κεφαλι και αλλες φορες τη δαγκωνει!
 
α!
βασικα τρωνε απο το ιδιο πιατο και πινουν νερο απο την ιδια ποτηστρα αλλα πιο
πολυ μαλωνουν ! ☹
 
δηλαδη εκει ζευγαρωνουν καλα καλα και ουτε ενα χαδακι και αμα πιο μετα
του χρονου που θελω να κανουν αυγουλακια υπαρχει περιπτωσει να
μην πειγαινει στη φωλια επειδη δεν αγαπαει τη μαμα!?

νομιζω παντως οτι αυτη οτον αγαπαει η κακομοιρα!
 
κοιτα! Εγω τα κοκατιλακια μου τα εχω 2μισι χρονια! Και απο την πρώτη στιγμή γίνανε ζευγάρι, αλλα ποτέ δεν τα εχω δει να φιλιουνται! σαν ζευγάρι κα9αρίζει το ένα το αλλα στο κεφάλι, κοιμούνται μαζι αλλα ποτε δεν εχουν φιλιθεί... Οσο για τι ζευγάρωμα! Δεν νο,ίζω να εχεισ προβλημα! Εμενα μου ζευγαρώνουν κανονικα...
 
Τα δικα μου ειναι απο την ανοιξη ζευγαρι. Εχουν κανει και μια γεννα και τωρα ειναι στην δευτερη.

Σαν ζευγαρι(κλωσσημα ταισμα νεοσσων κλπ) ειναι απιθανοι.Αλλα ποτε δεν τα ειδα να φιλιουνται και να ταιζονται.

Γενικα Αλκηστη μην περιμενεις κατι τετοιο. Τα κοκατιλ σου θα ζευγαρωνουν και μετα θα ριχνουν και κανεναν τσακωμο. Ειναι φυσιολογικο.
 
και σε εμενα καθε ζευγαρι μου συμπεριφερεται πολυ διαφορετικα απο το αλλο! το ενα μπορει να μην μοιαζει καθολου για ζευγαρι και το αλλο ολο πιτσι πιτσι μαζι! Εχω και ζευγαρια που αλληλοταϊζονται ή που ή θηλυκια κατεβαζει το λαιμο της για χαδακια και ο αλλος τιποτα οσο και να επιμενει αυτη! ή να τραγουδαει ολη την ωρα ο αρσενικος για παρτυ της και αυτη στον κοσμο της! Οταν ομως ερθουν τα πρωτα αυγουλακια και οι 2 αναλαμβανουν θεση δινουνπολυ αγαπη στα αυγα! Ο καθενας με τη σειρα του κλωσσαει ή και τα 2 μαζι μερικες φορες, μερικα ζευγαρια.
 
Η αναπαραγωγή είναι ένα βασικό ένστικτο των ζώντων οργανισμών, που λαμβάνει χώρα υπό ορισμένες συνθήκες, με εκδήλωση συμπεριφορών με κάποια χαρακτηριστικά και όχι αποτέλεσμα μιας συναισθηματικής διαδικασίας. Στα ζώντα είδη για τα οποία έχουμε γνώση τέτοιας συμπεριφοράς, η αναγνώριση αναπαραγωγικής διάθεσης διαπιστώνεται από τον άνθρωπο κατόπιν συστηματικής μελέτης και παρατήρησης τους, χωρίς να αποκλείονται διαφορετικές εκδηλώσεις ή παρεκκλίσεις. Μην προσπαθούμε να επεξηγήσουμε τη συμπεριφορά των ζώων με συνήθειες ή ανθρώπινες συμπεριφορές, άλλωστε ούτε σε όλους τους ανθρώπους η αναπαραγωγή και η σεξουαλική συμπεριφορά έχουν τα ίδια προαπαιτούμενα.
(Βλέπω και ηλικίες και προσέχω τις διατυπώσεις μου 😛)
 
Back
Top