Αγορά Ζητείται απογαλακτισμένο parrotlet

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jimsim
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jimsim

PB New Member
Εγγραφή
4 Αυγ 2017
Μηνύματα
314
Πόλη
Θεσσαλονίκη
γεια σας ενδιαφερομαι για parrotlet απογαλακτισμενω θα ηθελα να ρωτησω τιμη.Θεσσαλονικη μενω
ευχαριστω!
 
του εστειλα μυνημα καλος μου φανηκε αλλα θελω και τη γνωμη σου eva vrs επειδη αυτο ειναι σουρωτη μου ειπε οτι οταν ερεθι η ωρα θα συναντηθουμε στ κεντρο αλλα εμενα αλλο ειναι το θεμα μου αμα δεν δω σε τι κατασταση ειναι τα κλουβια του και τα παπαγαλακια που θα ξερεω οτι ειανι υγειεις;
 
Εσύ από αυτόν parrotlet πειρες ακινήτου πως ήταν;

Και τι εννοείς αν ακολουθήσω τις συμβουλές του;
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προφανως η Ευα γνωρίζει τον εκτροφέα και στον συστήνει ανεπιφύλακτα. Νομίζω είναι οτι καλύτερο θα μπορούσες να βρεις, εκτροφέα που και στο φορουμ είναι και τον γνωρίζουν μέλη του φορουμ. Από εκεί και πέρα θα συζητήσεις μαζί του και προφανώς θα σου δώσει καποιες συμβουλές για τον πρώτο σας καιρό μαζί με τον παπαγαλακο. Αυτές τις συμβουλές καλό θα ήταν να τις ακολουθήσεις ώστε να γίνει πιο ομαλά το δέσιμό σου με το πουλάκι.
 
του εστειλα μυνημα καλος μου φανηκε αλλα θελω και τη γνωμη σου eva vrs επειδη αυτο ειναι σουρωτη μου ειπε οτι οταν ερεθι η ωρα θα συναντηθουμε στ κεντρο αλλα εμενα αλλο ειναι το θεμα μου αμα δεν δω σε τι κατασταση ειναι τα κλουβια του και τα παπαγαλακια που θα ξερεω οτι ειανι υγειεις;
Στα είπε όλα πολύ σωστά ο Διονύσης!
:)
Άντε με το καλό!
 
Γεια σας εχω κανει ξαναν το ιδιο θεμα. Το προβλημα ειναι οτι μου ειχε προτεινει καποιος εναν εκτροφεα αλλα αυτος δεν εχει διαθεσημα πουλια την περιοδο που θα θελω οποτε αν μπορειτε ξαναπειτε μου εκτροφεις για parottlet στην θεσσαλονικη..
Ευχαριστω
 
Καλησπερααα...
Φυσικά!
Απο αυτόν που πήρα και εγώ...
Τον Κώστα...
kostas parrots.
. Το προβλημα ειναι οτι μου ειχε προτεινει καποιος εναν εκτροφεα αλλα αυτος δεν εχει διαθεσημα πουλια την περιοδο που θα θελω οποτε αν μπορειτε ξαναπειτε μου εκτροφεις για parottlet στην θεσσαλονικη..
Αυτός που σου έχει προτείνει η Εύα είναι ότι δεν έχει διαθέσιμα αυτήν την εποχή;
Να σε ρωτήσω επίσης κάτι θα ήθελα, σε τι φάση ζωής είσαι; Με τι ασχολείσαι; Ποια η ηλικία σου;
Οι παραπάνω ερωτήσεις έχουν το νόημα ότι αν έχεις και κυρίως θα έχεις μια σταθερότητα στη ζωή σου ώστε να μπορείς για όσο ζήσει, να φροντίζεις το μικρό πάροτλετ το οποίο θέλεις να έχεις.
 
Είμαι 15 αλλά
εξου και η ανυπομονησία... 😀
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις να πάρεις από τον εκτροφέα που σου πρότειναν και μίλησες μαζί του... Κάνοντας του από τώρα "κράτηση",ώστε να πάρεις πρώτος από τις επόμενες γέννες του.
 
Έχω μιλήσει και με έναν άλλο εκτροφεα που θα έχει σίγουρα εκείνη την περίοδο μμιλησ αμαζι του στο τηλέφωνο και είδε και κριτικές στο Facebook και ήταν όλα θατικα σκευτομαι άμα υπάρξει κάποια ακυρώσει να πάρω από αυτόν που μου πρότεινε η eva vrs άλλος θα πάρω από αυτόν (αβάντις τι έχει στο Facebook)
 
Ο Κώστας που μου πρότεινε η eva vrs άκυρο γιατί μ λέει ότι δνε έχει καθόλου αβγά και τα πουλακια που έχει ειανι μπλε και εγώ θέλω πράσινα άρα τώρα περιμένω νέα από τον kouklakis και από έναν άλλο εκτροφεα που το έχει στο fb εκτροφείο Παπαγάλων αβάντις
 
Καλησπέρα!
Μην βιάζεσαι καθόλου!
Αλλιώς θα την πατήσεις... Και το πουλί θα σου βγει άρρωστο και μετά θα τρέχεις!

Κάνε υπομονή... Και πάρε απο τον Πάνο...Αφού δεν έχει ο Κώστας...

Ελπίζω να κάνεις το σωστό...
Καλή συνέχεια!
 
Back
Top