Αγορά Ζητείται για αγορά καναρίνι γκλόστερ κονσόρτ θηλυκό

ζητειται καναρινι γκλοστερ κονσορτ θυληκο
Παντελή, αν το θέλεις για αναπαραγωγή τώρα, εχε υπόψη σου ότι η περίοδος ουσιαστικά έχει εκπνεύσει. Και γενικά μάλλον η εποχή ειναι ακατάλληλη για επιλογή νέου καναρινιού. Θα ήταν καλύτερα μέταλ την πτερορροια και ιδανικά τον Οκτωμβριο.
Παρόλα αυτά το μέλος @vasiliotsom , εκτρέφει τη ράτσα και έχει βγάλει όμορφα πουλάκια εφέτος.
Γιατί το θέμα το έχεις βάλει στην... Ομαδική αγορά;
 
α συγνωμη ρε φιλε αλλα επειδη δεν ξερω να χειριζομαι και καλα τον υπολογιστη νομιζα πως το ομαδικη αγορα συμαινει να το δει ολοι οι ομαδα το φορουμ δηλαδη μπας περιπτωση φιλε οχι εγω δεν το θελω για τωρα αναπαραγωγη θυληκο μικρο θελω για του χρονου ετσι κι αλλιος τωρα εχει τελιωσει η περιοδος
 
α συγνωμη ρε φιλε αλλα επειδη δεν ξερω να χειριζομαι και καλα τον υπολογιστη
Καλά ντε, απλά ρώτησα, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Και εγώ, και πιστεύω οι περισσότεροι στην αρχή δεν ξέραμε να χειριζόμαστε καλά τους Υπολογιστές.
Εύχομαι να βρεις το κατάλληλο πουλάκι.
 
Τελευταία επεξεργασία:
ζητειται καναρινι γκλοστερ κονσορτ θυληκο

Παντελή,

Καλησπέρα πριν 2 μήνες περίπου μου χάρισαν ένα καναρίνι γκλοστερ κονσορτ. Το καναρίνι έχει δαχτυλίδι που γράφει τα εξής: L13 005 E19 EOO. Διαβάζοντας εδώ στο φορουμ κατάλαβα πως προέρχεται απο τον σύλλογο Λάρισας και είναι γενημμένο το 2019 και εννοείται κατάλαβα και τη ράτσα του. Τώρα, το καναρίνι αγοράστηκε απο petshop και μετά χαρίστηκε σε εμένα. Αγοράστηκε βέβαια ως αρσενικό αλλά εδώ και 2 μήνες που το έχω κάνει μόνο τα κοφτά τιτιβίσματα ενός θηλυκού. Αν και εφόσον είναι θηλυκό πολύ ευχαρίστως να στο δώσω χωρίς αντίτιμο βέβαια, καθώς εγώ δεν ενδιαφέρομαι και για αναπαραγωγή και η αλήθεια είναι μου αρέσουν πολύ τα καναρίνια φωνής (συγκεκριμένα μαλινουά) οπότε θα κινηθώ προς τα εκεί. Αν μένεις Αθήνα δεν έχω πρόβλημα να βρεθούμε απο κοντά και αν γνωρίζεις κιόλας να ξεχωρίζεις το φύλο το κάνουμε επιτόπου. Για την ιστορία το πήγα σε 2 petshops εγω, ο ένας μου είπε αρσενικό, ο άλλος θηλυκό!
 
Back
Top