Αγορά Ζητείται για αγορά budgie, αποστολή στην Κέρκυρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Annie906
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Annie906

PB New Member
Εγγραφή
7 Μαϊ 2020
Μηνύματα
2
Πόλη
Κέρκυρα
Γεία σας παιδιά! Είμαι καινούρια και στο forum και στην φροντίδα των μικρών υπέροχων φίλων μας. Έχω ένα budgie. Μου το έκαναν δώρο. Δυστυχώς είναι άρρωστο. Φτερνίζεται και έχει μύκητες στο ράμφος. Έφερα τον γιατρό και θα κάνω οτι περνάει από το χέρι μου. Φυσικά δεν είναι ήμερο. Προσπαθώ πολύ και περνάω αρκετή ώρα μαζί του. Τρώει πια από το χέρι μου αλλά με τσιμπάει όταν πάω να του χαϊδέψω το κεφαλάκι και σαν καινούρια μαμά αυτό είναι λίγο απονθαριτικό για εμένα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν μήπως γνωρίζεται κάποιον εκτροφέα στην Κέρκυρα ή που να μπορεί να στείλει Κέρκυρα και να τα μεγαλώνει στο χέρι, γιατί εδώ που μένω (Κέρκυρα) μόνο pet shop γνωρίζω και δεν μπορώ να πω οτι τα εμπιστεύομαι 100% λόγο της δεδομένης κατάστασης. Ενδιαφέρομαι για μικρά και μεσαία παπαγαλάκια. Σας ευχαριστώ!
 
  • Like
Αντιδράσεις: myr
@Annie906 θα σου προτείνω να ανοίξεις ένα νέο Θέμα στις ασθένειες παπαγάλων και να μας γράψεις σχετικά με το μπάντζι που έχεις.
Τώρα για να πάρεις νέο πουλάκι, θεωρώ ότι αυτό που ήδη έχεις θα πρέπει να γίνει καλά ή τουλάχιστον να μην έχει κάτι το μεταδοτικό (για αυτό σου λέω να συζητήσουμε περί ασθένειας σε άλλο θέμα)
 
@ianos Έχω ψάξει αρκετά για τις ασθένειες, έχω φέρει και τον ιατρό πέρνει την θεραπεία του και είναι λίγο καλύτερα. Φυσικά και δεν θέλω να φέρω ένα υγιέστατο πουλάκι σε επαφή με το budgie μου. Είναι σαν να πηγαίνω εγώ να κολλήσω κορονοϊό. Εντελώς ανεύθυνο. Μόλις γίνει καλά ο μικρός μου θα ήθελα να του πάρω μια παρέα αλλά και άλλα είδη γιατί η αλήθεια είναι οτι τα ερωτεύτηκα. Έχω ενημερωθεί για τα budgies τι πρεπει να τρώνε πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το κλουβί του κ. Α και όταν έρθει η ώρα θα ενημερωθώ και για άλλα είδη. Για αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον εκτροφέα να επικοινωνήσω μαζί του αν έχει την δυνατότητα να μου στείλει κάποιο πουλάκι και πάνω από όλα όταν ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα με τον κορονοϊό και μόλις γίνει καλά το δικό μου!
 
Back
Top