Αγορά Ζητειται καναρινί (1-2 χρονων)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης toykaki
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

toykaki

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαρ 2014
Μηνύματα
268
Πόλη
Αττική
Ζητειται καναρινί (1-2 χρονων) χωρις να με ενδιαφερει η ράτσα του, οπως σας ειχα γραψει στο θεμα για το ζευγαρωμα των δικων μου το οποιο ειχε γινει με επιτυχια κ δυστυχως δεν κρατησα ουτε τη μαμα ουτε τα παιδια τα ειχα χαρισει.. Σημερα το μεσημερι καθαρισα τον μπαμπα κ χτυπησε το τηλεφωνο πηγα μεσα μιλησα 5-10' περιπου κ οταν βγηκα εγω βρηκα μονο το κεφαλι απο το πουλι κ απο οτι ειδα στην τεντα υπηρχε μια καρακαξα (δεν ξερω αν τρωνε πουλια).Ζηταω ενα κοινο καναρινι, αυτο το οποιο αναζητω ειναι να με ξυπναει οπως κ αυτο π ειχα με την φωνη του. (δλδ με ενδιαφερει το κελαιδησμα) αλλιως αν δεν υπαρχει καποιος π να διαθετει χαριζω το κλουβι μου με ταιστρες νερο, κ τροφη.

ευχαριστω εκ των προταιρων
 
οπότε πρόσεχε και το αρσενικό σου.
Το αρσενικό του έφαγε Μαρία. Δεν έχει άλλο πουλάκι τη μαμά και τα παιδιά τα είχε χαρίσει. Πολύ κρίμα. Αρκεί και ένα λεπτό να συμβεί το κακό. Πριν πάρεις άλλο πουλάκι όπως λέει και η Μαρία θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μέτρα προστασίας για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
 
Κρίμα, πολύ κρίμα. Έχω ακούσει περιπτώσεις για καρακάξες(επιβεβαιωμένες) ακόμη και για ελεύθερους παπαγάλους(ανεπιβεβαίωτες). Νομίζω έρχεται η κατάλληλη εποχή,όλο και κάποιο καλό παιδί θα βρεθεί να καλύψει την επιθυμία σου. Το προστατευτικό επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση.Αν θέλεις, αναφέρεις σε ποιόν όροφο μένεις και αν έχεις πάρκο ή δασική περιοχή κοντά σου.
 
Ναι εχω δασος σχετικα κοντα μου. Μετρα προστασιας παντα επαιρνα.. Δηλαδη το εβγαζα εξω μονο οταν ημουν.. Δεν μ0ορω να φαντατω οτι αυριο δεν θα ξυπνησω απο το κελαιδμα του. Και γενικα οτι δεν θα το ακουω. Οποιος ερχοταν και μη σχετικος με αυτο που αγαπαμε μου ελεγε πωπω τι ειναι αυτο. Εαν υπαρχει καποιο πρρσινο ευπροσδεκτο. Αλλιως χαριζω αυτα που εχω γιατι δεν εχω σκοπο να παρω απο pet shop.
 
Έπεσες πάνω και σε δύσκολη εποχή. Καθώς όλοι όσοι κάνουν αναπαραγωγές έχουν τα ζευγάρια επί το έργον αυτήν την στιγμή και όσοι νεοσσοί έχουν βγει είναι πολύ μικροί ακόμα.
 
Αν δεν βιαζεσαι μετα χαρας να σου δωρισω ενα αρσενικο οταν πρωτα ο θεος ξεχωρισω το φυλλο στα δικα μου. Με την προυποθεση να μην γινει παλι το γευμα καποιου αρπακτικου:)
 
Καλος κωστας. Σαφως και ετυχε γιατι δεν το γνωρισα. Αν αργησ ο διαχωρισμος που λες συνεχιζει να ισχυει η δωρεα του κλουβιου μου με τα παρεμφερη συν προστατευτικο ναυλον απο κατω για τα σπορια κλπ..
 
Αν δεν βιαζεσαι μετα χαρας να σου δωρισω ενα αρσενικο οταν πρωτα ο θεος ξεχωρισω το φυλλο στα δικα μου. Με την προυποθεση να μην γινει παλι το γευμα καποιου αρπακτικου:)
Εχεις κανενα νεο;
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Εχεις κανενα νεο;
Ειναι δυσκολο ακομα να διαχωριστει το φυλλο στα μικρα. Εγω προσωπικα το διαπιστωνω περιπου στους 3-4 μηνες ζωης τους.Αρα νεοτερα δεν θα εχω πριν περασουν ακομα κανα δυο μηνες.
 
Back
Top