Φροντίδα Ζητώντας στέγαση για μια Ara

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Pavlos72
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Παύλο καλημέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να μας γράψεις κάποια πράγματα για τον Richard και τα σχέδιά σας.
Π.χ, ποια η ηλικία του, η συμπεριφορά του, η κατάσταση υγείας του (ασθένειες που έχει περάσει), η ένταση της φωνής του και πόσον καιρό σκοπεύεις να απουσιάσεις.
 
Eπισης ποσο καιρο τον εχεις και αν μαζι δινεις και το κλουβι του, αφου το μεγεθος του απαιτει και καποιον ογκο κλουβιου! Αν ειναι δεμενος μαζι σου πως θα αντιμετωπισει τον χωρισμο σας; Απ οτι ξερω οι παπαγαλοι αυτοι ειναι σαν να εχεις μικρο παιδι και κατι παραπανω, δεν νομιζω να μην του αφησει καποια θεματα ο αποχωρισμος! Βεβαια στην περιπτωση σου δεν μπορεις να κανεις και παρα πολλα λογω της αποχωρησης σου!
 
Ο Richard είναι 26 ετών, έχει ισχυρή προσωπικότητα και χρειάζεται κάποιος αφιερωμένο να κερδίσει την καρδιά του. Αυτός φωνάζει μερικές φορές ισχυρή, αλλά μόνο μία φορά ή δύο φορές την ημέρα. Η υγεία του είναι τέλειa. Θα ήθελα κάποιος από την περιοχή Καβάλα, Δράμα, έτσι όταν είμαι στην Ελλάδα θα μπορούσε να τον δω.
 
O Richard φιλοξενήθηκε με έναν φίλο μου για δέκα χρόνια, ο φίλος μου παντρεύτηκε και δεν μπορεί να τον κρατήσει πια. Πολλά χρόνια ταξιδεύο τώρα λόγους εργασίας, έτσι δεν μπορώ να τον κρατήσo.
 
Ξέρεις πότε θα επιστρέψεις μόνιμα, δλδ πότε θα τον πάρεις πίσω;
 
Pote den ta eimai monima ellada. Exo spiti edo alla erxomai mono kalokairi kai merikes fores ena mina to Dekemvrios.
 
Τότε βρε Παύλο γιατί δεν φροντίζεις να τον χαρίσεις ή καλύτερα να τον πουλήσεις σε κάποιον που θα τον προσέχει; Λέω ότι θα είναι προτιμότερο να τον πουλήσεις, διότι πολύ απλά έτσι κάποιος θα δώσει χρήματα κι επομένως έχει μάλλον περισσότερες πιθανότητες να τον προσέχει και να είναι συνειδητός στην επιλογή του να έχει αυτό το είδος παπαγάλου.
 
Back
Top