Αγορά Ζητώ για αγορά αρσενικό απογαλακτισμένο μωρό Κοκατίλ

Γουεντυ

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιαν 2017
Μηνύματα
18
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Ζητω για αγορα, κοκατιλ οπωσδήποτε αρσενικο γιατι το θελω για την κοκατιλινα μου, να είναι ημερο, να εχει προσφατα απογαλακτιστεί,ταισμενο στο χερι με κρεμα, απολυτα εξοικειωμενο με τους ανθρώπους και μαθημενο να μενει εξω από το κλουβι. Κατα προτιμηση λουτινο. Περιοχή Θεσσαλονικης και περίχωρα, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρια μετακινησης του πουλιου.
 
Δυστυχως δεν βρηκα τιποτα, εχεις κατι υποψιν σου, εστω και μακρυτερα;
Προσωπικά όχι.. αλλά τώρα με το πιο μακρυά θα βρεις ανθρώπους που θα σου δώσουν λύσεις...
Θα χρειαστείς μόνο λίγο περισσότερη υπομονή...
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
σε μια αποσταση εστω 2-3 ωρων από Θεσσαλονικη δεν θα υπηρχε πρόβλημα, θα βρισκα καποιον τροπο να το φερω και το πουλακι δεν θα ταλαιπωριοταν τοσο οσο αν επαιρνα ένα από Αθηνα που εχω βρει από αγγελιες πολλα, αλλα δεν εχω προβει σε αγορα για ναμην υποστεί τετοια ταλαιπωρια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
σε μια αποσταση εστω 2-3 ωρων από Θεσσαλονικη δεν θα υπηρχε πρόβλημα, θα βρισκα καποιον τροπο να το φερω
Κάνε μια ερώτηση εδώ...
Είναι και σχετικά κοντά σε σένα
 
σε ευχαριστω παρα πολύ για την βοηθεια και το ενδιαφερον, δεν εχω fb , αλλα θα βρω καποιον τοπο να τον βρω και να επικοινωνήσω μαζι του
 
Πηρα τηλ/νο, μου ειπαν θα ρωτησουν έναν εκτροφεα κ θα μου πουν.Αχ μακαρι ναχει.. Σ ευχαριστω πολύ!
Νομίζω πως θα βρεις... είναι σχετικά καλή εποχή (με δεδομένο πως οι παπαγάλοι στη χώρα μας αναπαράγονται κυρίως φθινόπωρο απο όσο ξέρω)
 
Μακαρι, γιατι ως τωρα δεν εχω βρει τιποτα, ψαχνω συνεχως στις αγγελιες, εχω βρει καποιους εκτροφεις που αλλοι σταματησαν να εχουν κοκατιλ, αλλοι δεν εχουν ημερα ή μωρα

Να διευκρινισω ότι δεν είναι απαραιτητο να είναι εκτροφεας, μπορει να είναι και καποιος απλα ιδιώτης,ιδιοκτητης κοκατιλ που να γεννησαν και να θελει να δωσει καποιο.
 
Back
Top