Αγορά Ζητώ καναρίνια γκλόστερ

panos_har

PB New Member
Εγγραφή
23 Μαρ 2012
Μηνύματα
184
Πόλη
Πατήσια
καλησπερα σε ολη την παρεα...
πριν λιγες μερες ανεβασα ενα θεμα για την επιθυμια μου να αγορασω ενα ζευγαρι γκλοστερ και για καποιο λογο το θεμα μου δειχνει σαν μπλοκαρισμενο... ετσι θα ηθελα να ρωτησω ξανα αν καποιος μπορει να μου χαρισει η πουλησει ενα ζευγαρι γκλοστερ μιας και το ηθελα παντα αλλα ακομη δεν εχω καταφερει να βρω.. Δεν θελω να αγορασω απο πετ σοπ γτ θελω να στηριζω τους εκτροφεις :)

ευχαριστω πολυ!
 
α οκ γτ εγω το ειχα σε αλλο σημειο και δεν το εβρησκα... μηπως εσυ η καποιος αλλος φιλος/φιλη γνωριζει καποιον να μπορεσω να εχω αυτα τα καναρινακια που εχω ερωτευθει; :)γνωριζεις για ποιο λογο μεταφερθηκε εδω το θεμα μου ενω αντιστοιχο θεμα με τιτλο αγορα καναρινιων βρησκεται στο φορουμ γενικα για καναρινια. Απλη απορια... ευχαριστω :)
 
Εδώ είναι το σωστό σημείο του, δεν γνωρίζω το άλλο θέμα ίσως δεν το προσέξαμε γι αυτό παρέμεινε σε λάθος σημείο :)
Ελπίζω να το δει κάποιος που έχει διαθέσιμα και να βρεις. Δυστυχώς δεν έχω εκτροφέα υπόψιν μου.
 
καλησπερα φιλε εχω δυο ζευγαρια γκλοστερ απο τα οποια το ενα θελω να το δωσω θα κρατησω το ενα μονο γιατι θα ασχοληθω με κοκκινα περισσοτερο. Αν σε ενδιαφερει ακομη μπορουμε να μιλησουμε.
 
απο οτι βλεπω εισαι απο Κυπρο, δεν μπορω να στειλω τα πουλια εκτος Ελλαδος. Θελει καποια διαδικασια η οποια για ενα ζευγαρι δεν αξιζει καν ο κοπος.σε ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον σου.
 
ευχαριστω πολυ απλα είμαστε πραγματικα μακρια και δεν αξιζε την ταλαιπωρία για τα πουλάκια... Τελικά σήμερα εψαξα τιμές και βρήκα σε ενα πετ σοπ με 70 το ζευγαρι φετινα λευκα γλοστερ.. και σε καποια αλλα πετ τα βρηκα 60 το ζευγάρι αλλα τελικά κατάφερα να βρω απο εκτροφέα της Αθήνας και με 45 εχω ενα ανοιχτοχρωμο ζευγαρακι :)
 
Back
Top