Αγορά Ζητώ να αγοράσω παπαγάλο Μονκ από εκτροφέα του είδους

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης iolithos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

iolithos

PB New Member
Εγγραφή
14 Αυγ 2020
Μηνύματα
32
Πόλη
Αθήνα
Γειά σας αγαπητά μέλη. Αναζητώ να υιοθετήσω παπαγάλο μονκ. Μήπως γνωρίζει κάποιος κανέναν εκτροφέα του είδους; Σας ευχαριστώ.
 
Εγώ πήρα το μικρό μου από έναν κυριο στο Facebook. Δεν ξέρω αν έχει χαρτιά νόμιμου εκτροφεα, μάλλον όχι, αλλά έχουν πάρει πολλοί από αυτόν και όλοι μιλάνε για υπέροχα πουλιά, και ο Χόρχε μου είναι άψογος. Επειδή έχω ξανά ρωτήσει και μου επέτρεψαν να το γράψω, το όνομα του στο fb είναι Ioannis Davos.
 
@Nikolina Καλησπέρα, μόλις σήμερα μου τον σύστησαν και σε μένα και του έστειλα μνμ για ένα μονκ που θέλω. Έχει δακτυλίδι το δικό σας;
 
@iolithos έχει δακτυλίδι ναι. Βέβαια οφείλω να πω ότι πανω δε γράφει GR γράφει SK, νομίζω εδώ μέσα διάβασα ότι είναι από Σλοβακία, ρώτησα το μπαμπά του που είχαμε μιλήσει γιατί αυτό, και μου είπε ότι από εκεί έχει παρει τα βραχιόλια.. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω, αλλά από έρευνα που ειχα κανει σ αυτες τις σελίδες στο fb , είχα δει ότι μόνο καλά σχόλια είχε και εγώ τον έχω το μικρό από τον Ιουλιο που τον τάιζα κρέμα, και είναι πραγματικα απίστευτο πουλακι!
 
μου είπε ότι από εκεί έχει παρει τα βραχιόλια..

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι το πουλάκι είναι από Σλοβακία,χωρίς αυτό να είναι αρνητικό.
 
@Tony Forpus μου έκανε εντυπωση η αλήθεια είναι γιατί έχει πολλα πουλια και πολλα χρώματα και όσο μιλουσαμε μου έλεγε ποια χρώματα έχει σε νεοσσούς και ποσα , δε ρώτησα κανέναν από τους υπόλοιπους που πηραν από αυτόν, γιατί αφου το πηρα Ιουλιο, το δαχτυλίδι έγραφε 21 και φαινόταν μικρό, δεν έδωσα σημασία.
Πάντως η αλήθεια είναι, επειδή έψαχνα μπλε ανοιχτό και αρσενικό, περιμενα μια γεννά να μεγαλώσει και να γίνουν τα DNA και ξαφνικά μου έσκασε αυτός ο μικρός ότι υπήρχε διαθέσιμος.
Όπως και να χει τον λατρευω και είναι υπέροχος!
 
Αυτό είναι και το ζητούμενο,να είναι υγιές το πουλάκι που έρχεται στα χέρια μας.

Η αγορά έχει ανοίξει αρκετά τα τελευταία χρόνια και έτσι βρίσκουμε και πουλάκια και από άλλες χώρες.
 
Αυτό είναι και το ζητούμενο,να είναι υγιές το πουλάκι που έρχεται στα χέρια μας
Αυτο ζητούσα και εγώ.. με αυτά που έχουμε διαβάσει πολλά γίνονται ... Υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση..
 
@Nikolina Καλημέρα αγαπητή Νικολίνα, εχθές απέκτησα επιτέλους έναν κίτρινο μονκ ήμερο με δακτυλίδι 7 μηνών και ξεκινώ σιγά σιγά εκπαίδευση. Δικαίως τον ονόμασαν κουάκερ. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια και αν έχεις κάποια tips για την συμπεριφορά, διατροφή κτλ, αναμένω με χαρά. Ειδικά για την διατροφή. Μέχρι τώρα έτρωγε ηλιόσπορους και παπαγαλίνη. Καλή Κυριακή.
 
αν έχεις κάποια tips για την συμπεριφορά, διατροφή κτλ, αναμένω με χαρά. Ειδικά για την διατροφή. Μέχρι τώρα έτρωγε ηλιόσπορους και παπαγαλίνη. Καλή Κυριακή.
@iolithos άνοιξε θέμα στα φόρουμ των παπαγάλων https://community.petbirds.gr/categories/Παπαγάλοι.48/ γι' αυτές τις συζητήσεις.
 
Back
Top