Ζητώ να μου χαρίσουν Ζητώ να μου χαρίσουν καναρινάκι αρσενικό

Εγγραφή
4 Μαρ 2015
Μηνύματα
394
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σε ολους.

Αν καποιος μπορει να διαθεσει ενα καναρινακι ας με ενημερωσει παρακαλω.

Προοριζεται για ατομο με ειδικες αναγκες που εχει αναγκη συντροφιας και το κελαιδησμα απο ενα καναρινακι.

Την επιμελεια και την φροντιδα του θα την εχω εγω (εχω εμπειρια καθως φροντιζω ηδη το δικο μου)

Βρισκομαι Αθηνα

Ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια.
 
Αχ βρε Αντώνη έτσι μου έρχεται να πάω να αγοράσω και να σου δώσω ένα. Δυστυχώς όλα τα αρσενικά μου τα χάρισα.. ☹ Και αυτά που έχω θα ήθελα να τα ζευγαρώσω. Θα ξαναδω τα ζευγάρια μου και θα δω αν μπορώ να σας δώσω κάποιο. Με σύγκινησες!
 
Σε ευχαριστω πολυ Αλικη για τα λογια σου και το ενδιαφερον.
Μακαρι να βρεθει ενα καναρινακι.
Εγω απο μερια μου βαζω ολο τον υπολοιπο εξοπλισμο (κλουβακι, τροφη κτλ) αλλα επειδη για ολοι μας εχουμε δυσκολιες μονο αν σε καποιον "περισσευει" καποια ψυχουλα, δεν θελω να βαλω σε εξοδα κανεναν 🙂
 
Καλησπέρα. Στείλε μου το τηλέφωνο σου. Είμαι από Λαρισα. Αλλα εχω μεταφορική φίλου που έρχεται στο Αιγάλεω(αν θυμαμαι καλα, θα μαθω ακριβως μετα),θα πρεπει να πας εσυ να το παρεις όμως από αυτους..
 
Θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσιως το Νικο
Τον φιλο και Ανθρωπο Νικο που ανταποκριθηκε στην αγγελια μου και παρ'ολο που δεν ειμαστε κοντα μπηκε σε ολη αυτη την διαδικασια να μου στειλει τον μικρο (την ωρα που γραφω αυτο το μνμ ειναι στην διαδρομη απο Λαρισα ο μικρος) :)
Τετοιοι ανθρωποι σπανιζουν σημερα πραγματικα...

Σε λιγες ωρες λοιπον θα τον παραλαβω και αυριο θα ανεβασω φωτο :)

Xιλια ευχαριστω για ολα...
 
Να είσαι καλα Αντωνη. Παρακαλώ. Πιστεύω ότι ο κάθε ενας μας πρέπει να βοηθάει οπου μπορεί(ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη, για αυτό πρεπει να τους σεβόμαστε ολους).Αντώνη εύχομαι να ερθει με το καλο.ένα απλο καναρινακι κιτρινοπο είναι αλλα ευχομαι να δωσει μεγαλη χαρα εκει που πρεπει.. Ενας φιλος μου λεει:Ο ηλιος βγαίνει κάθε μερα για ολους τους ανθρώπους, καταλαβαίνετε πολύ καλα τι εννοώ..συγνωμη για το κήρυγμα.
 
Σας ευχαριστουμε ολους :)
Εμείς σας ευχαριστούμε και τους τρεις (εσένα, τον χορηγό και το πουλάκι) που μας κάνετε τόσο χαρούμενους με την τόσο ανθρώπινη προσέγγισή σας.
 
Back
Top