Γενικά Ζητώ πληροφορίες για τα kakariki yellow fronted

Γιώργος gate 1

PB New Member
Εγγραφή
14 Ιουλ 2014
Μηνύματα
18
γεια σας και απο εμένα θα ήθελα να μάθω λίγα λόγια για τα κακαρικια έχω ένα ζευγάρι yellow-fronted ειναι του 2013 τα πουλιά.. Ευχαριστώ
 
Γεια σου Γιώργο καλώς ήρθες και να σου ζήσουν τα πουλάκια σου!
Για γενικές πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις το άρθρο Παπαγάλος Kakariki Parakeet .
Για ό,τι χρειαστείς συγκεκριμένα, μπορείς να ρωτήσεις ανοίγοντας θέμα στην κατάλληλη κατηγορία.
 
:/// ακριβά.. Εγώ το ζευγαρι τα αγοράσα 80 eurw με δαχτυλίδι άρα μια χαρά ειναι :)
 
ακριβός χεχε ευχαριστω . άρα για ζευγαρωμα άνοιξη να περιμένω γιατί τώρα καύσωνας...
 
Αν τα απέκτησες πρόσφατα θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για την καλή διατροφή τους και την διασφάλιση ενός ικανοποιητικού χώρου διαμονής τους. Θέλουν καθημερινό μπάνιο και δεν αναπαράγονται σε μικρά κλουβιά.
Όταν έρθει η ώρα τους και έχουν επιθυμία για ζευγάρωμα θα ακούς πιο μελωδικό το τραγούδι του αρσενικού και θα το καταλάβεις. Ναι η εποχή είναι γύρω από την άνοιξη. Αν τα έχεις μέσα σε εσωτερικό χώρο ίσως και λίγο νωρίτερα.
Βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη αναπαραγωγή, δηλαδή υγιείς νεοσσοί και φυσικά να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί οι γονείς είναι η καλή βιολογική κατάσταση των γονέων. Αυτό διασφαλίζεται με την καλή και ποικίλη διατροφή, την καθαριότητα, τις σταθερές ρουτίνες της καθημερινότητας που δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας στο ζευγάρι.
Μετά όλα γίνονται εύκολα γιατί αναλαμβάνει η φύση το έργο της.
 
τα έχω μέσα σε ενα μεγάλο κλουβί που έχει και cockatiels kai budgies , αλλα μετά όταν φτάσει ο καιρός θα τα ξεχωρίσω τα ειδη για ανάπαραγωγη... Μόνο τα Lovebirds,redrums και roseles τα έχω χωριστά για τ λόγο ότι ειναι πολλή ίδιοτροπα πουλιά για τα Lovebirds δεν τ συζητω με αλλα πουλια ειναι δολοφόνοι :)
 
Τα cockatiels συμβιώνουν άνετα με Budgies. Τα υπόλοιπα μόνα τους και ιδίως τα Lovebirds έχεις δίκιο είναι "άφιλα" δεν ταιριάζουν με άλλα είδη. Εμένα και οι ροζέλες με τα redrumpdes έχουν καλές σχέσεις.
 
για τα redrums και ροζελες άκουσα ότι κάνουν μαζί και έχουν κοινά στοιχεία αλλα επειδή όμως η ροζελα μου έχει κάνει αυγά και κάθετε τώρα..η πρώτη της γέννα ήταν αποτυχημένη δεν εκανε ενα πουλάκι όλα ήταν άσπορα... Τώρα περιμένω στις 14 του μηνός να εκκολαφθουν τα αυγά και ελπίζω να έχουν σπόρο μέσα γιατί θα απογοητευτω αφάνταστα γιατί μου είπαν ότι πέρσι έκαναν γέννα με 3 πουλάκια και θέλω να βεβαιωθω ότι λένε αλήθεια
 
Με τον ίδιο αρσενικό; Στο εύχομαι πάντως ολόψυχα!
 
Αν δεν υπάρχει θέμα ηλικίας, ίσως φταίει η αλλαγή περιβάλλοντος, οπότε φέτος νομίζω θα τα καταφέρουν.
Ε βάλε καμιά φωτογραφία Παρουσιάσεις Πουλιών με τόσα πουλιά που έχεις. Αφού είμαστε photo maniacs εδώ :)
 
Πρέπει να τις κάνεις resize , υπάρχει ένα εργαλείο εδώ αν δεν μπορείς με το pc σου petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/
 
Back
Top