Γενικά Ζούσε παρέα με 464 πτηνά!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης trezor7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

trezor7

PB New Member
Εγγραφή
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
62
Πόλη
Λάρισα
Μέσα στα 50 τετραγωνικά μέτρα του διαμερίσματός του στο Βερολίνο της Γερμανίας κρατούσε φυλακισμένα σε άθλιες συνθήκες 464 καναρίνια και παπαγάλους ένας άντρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής Ομοσπονδίας Προστασίας των Ζώων και Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.
Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας γνωστοποιήθηκε ότι τα πουλιά ζούσαν σε συνθήκες απίστευτα σκληρές «που δεν μπορεί να τις φανταστεί νους ανθρώπου» ανάμεσα σε σκουπίδια και ακαθαρσίες, κόπρανα και χαλασμένα τρόφιμα, αλλά δε δόθηκαν πληροφορίες για την ταυτότητα του ατόμου που διέμενε μαζί με τα πτηνά.
Ο άγνωστος άνδρας αγόραζε συχνά πουλιά, τα οποία αναπαράγονταν με ταχύτατους ρυθμούς, μέχρι που έφτασε σε σημείο να χάσει τον έλεγχο της κατάστασης.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς, ήμασταν και πάλι αναγκασμένοι να επέμβουμε για να σώσουμε τα ζώα που ζούσαν σε εξαιρετικά ακραίες συνθήκες» και πρόσθεσε: «Όλο και πιο συχνά συναντάται στις ημέρες μας το φαινόμενο της υπερβολικής συγκέντρωσης ζώων».
Πρόκειται για το δεύτερο σχετικό περιστατικό στο Βερολίνο, ύστερα από τους περίπου 1.500 παπαγάλους που βρέθηκαν σε ένα άλλο διαμέρισμα τον περασμένο Δεκέμβριο.
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Όμως πώς είναι δυνατόν σε τέτοιες συνθήκες να επιβιώνουν τα πουλιά και μάλιστα ν' αναπαράγονται κιόλας; 😕
 
Back
Top