Γενικά Ηρεμη κανάρα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης glafkos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

glafkos

PB Member
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα εδω και 2 μέρες η κανάρα μου μου επιτρέπει να την χαιδεύω λες και είναι γατάκι. Είναι μέσα στην φωλιά της και μόλις ανοίγω το πορτάκι να δώ εάν είναι οκ τα αυγά της αυτή δεν σηκώνεται και με αφήνει να την χαιδεύω απλά απο το κεφάλι τις εως την ουρά της τέλειο δεν είναι;
Δεν το κάνω συχνά 2 φορές μόνο το έχω κάνει γιατί φοβάμε μήπως την τρομάξω

Μήπως αφήνει να την χαιδέψεις μόνο και μόνο για να μην σηκωθεί απο τα αυγά;
Έχω και εγώ μια τέτοια περίπτωση. Προκειμένου να μην σηκωθει καθεται και την χαιδέυω αλλα στο βλέμα της υπάρχει ο φόβος.

ναι ειναι αυτο που λεει ο γιωργος ποιο πανω οι περισοτερες μανες το κανουν αυτο γιατι προστατευουν τα αυγα τους θα σου ελεγα να μην το κανεις γιατι μπορει η θηλυκια να παρατησει τα αυγα της.

Μην την πειραζεις γιατι υπαρχει και η αλλη περιπτωση, να βγουν κανονικα τα πουλακια και να μην σηκωνεται να τα ταισει. Και αυτο ειναι ακομη χειροτερο.

Το πουλί δεν σηκώνεται γιατί δεν θέλει να αφήσει τα αυγά του.Αυτό σημαίνει ότι σαν μάνα είναι πολυ καλή.όμως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να χαιδεύεις το πουλί; Το πουλί κάνει την δουλεία του σωστά και εσύ το ενοχλείς. Πρόσεξε γιατί μπορεί να την τρομάξεις έτσι να σηκωθεί απότομα και να σπάσει κανένα αυγό.

δεν το ενοχλώ απλα είπα οτι προχτες με είχε αφησει και το χαιδευα δεν το εχω ξανακάνει ουτε προκειτε

Back