Αναπαραγωγή Ηταν πυρωμένη η θηλυκια και γέννησε η συμβαίνει κάτι στο πουλί;

electrical

PB New Member
Εγγραφή
1 Ιουλ 2010
Μηνύματα
86
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Χθες ένα από τα ζευγάρια που εχω βάλει σύνολο 3 έκανε ένα αυγό σήμερα περίμενα και το δεύτερο αλλά δυστυχώς δεν το έκανε.Άραγε ήταν πυρωμένη η θηλυκια και γέννησε έστω και ένα η άραγε να συμβαίνει κάτι στο πουλί. Το θηλυκό είναι 3 χρόνων και μου έχει βγάλει σε σύνολο 2 γέννες από 3 πουλιά σε κάθε γέννα.
 
Eαν δεν υπαρχει;

Δεν ξέρω κατά πόσο σε καθησυχάζει το γεγονός, ότι και σε μένα έτυχε φέτος παρόμοια περίπτωση. Με παύση μιας μέρας ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο αυγό, ένα από τα θηλυκά που έχω συνέχισε κανονικά την ωοτοκία του και αυτή τη στιγμή έχει 5 αυγά τα οποία και επωάζει. Οπότε πιστεύω πως θα υπάρξει συνέχεια στην ωοτοκία... μην απογοητεύεσαι!
 
Το ιδιο επαθα και εγω φετος. Εχω δημιουργησει αντιστοιχο θεμα εδω. Εμενα εκανε παυση 3 ημερων κ μετα εκανε 3 ακομη αυγα. Το πρωτο αυγο απλα ηταν ασπορο.
 
κι εμενα η καναρα που περσι εκανε 3 πουλακια φετος εκανε ενα και σταματησε. Καθοταν πανω του καμια βδομαδα κ μετα το πεταξε απο την φωλια. Απο ασβεστιο εχει κ σουσαμι κ αβγο καθημερινα κ σουπιοκοκκαλο και ασβεστιο σε σταγονες στο νερο. Το αυγουλακι ηταν ασπορο τελικα.
η αλλη μου θυληκια εκανε 4 αυγουακια κ κλωσσαει κανονικα.
ιδια διατροφη,ιδια προετοιμασια. Ισως λιγο καλυτερη στην πρωτη μου καναρα γιατι η δευτερη μου βγηκε θυληκια στην πορεια! 😀
 
Back
Top