Γενικά Η Αγάπη εν ώρα δράσης εκτός κλουβιού!

Nancylovebird

PB New Member
Εγγραφή
3 Αυγ 2019
Μηνύματα
61
Πόλη
Αθήνα
1A467DDF-2D01-4C08-90D1-F465EE23900F.webpμου θέλει και φωτό! Εγω είναι μια Ντίβα δεν βγάζω όποτε θέλει... Τέλος πάντων ας της κάνω την χάρη!(Αγάπη)
[automerge]1564854594[/automerge]
F426C9E6-C74C-4A1A-9FC3-17676CBA79F1.webpΕίπε ώρα για ύπνο κι ακόμα να κλείσει το φως... Πφφφφ άνθρωποι. (Αγάπη)
[automerge]1564854606[/automerge]

[automerge]1564854802[/automerge]
657B265E-82D8-4C41-B82B-3931C63D7241.webpΑγκαλίτσα μπαμπά; (Αγάπη)
[automerge]1564854897[/automerge]
631E6340-6790-44C3-B909-510DA992794D.webpΗ μαμά λέει ότι μήπως να αρχίσει να ζηλεύει; 😀 κι ακόμα δεν έχει δει τίποτα. Δικός μου ο μπαμπάς! (Αγάπη)
[automerge]1564854994[/automerge]
77E16FD2-060C-419D-9A3C-4C7A1800FD57.webpΚάτι πήρε η μαμά...χμμμμ για να δούμε...ωραίο ΧΡΩΜΑ έχει αυτό μμμμ. Για να δούμε... (Αγάπη)
[automerge]1564855310[/automerge]
FA5059F9-7913-40D5-9EE5-FDF0F8D6615C.webpΠάρτε λέει και μια κοντινή... Κι άντε και την παιρνετε, που θα την πάτε βρε παιδιά; (Αγάπη)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πολυασχολη η μικρή 😃
Άπιαστη και τρελοκαμπερο μας βγήκε περιέργεια γάτας έχει πήρα κι εγω ένα παντελονάκι πήγε να το δει και δεν έφτανε αυτό μάλλον δεν της άρεσε γιατί άφησε επάνω και κίντερ έκπληξη! 😂
 
Ενώ λατρεύω να γίνονται αγκαλίτσες στο κρεβάτι, αφού το πουλάκι ζει ελεύθερο στη κρεβατοκάμαρα σας, δηλ έχει τη δυνατότητα να έρθει στο κρεβάτι όποτε θέλει... Τρέμω!
Ανθρώπινο είναι εκεί που κοιμάστε να γυρίσει ένας από εσάς (κυρίως η αγάπη της δηλ ο άντρα σου) και να υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις...

Προσέξτε, είναι πολύ όμορφες οι αγκαλίτσες αυτού του τύπου, αλλά τρομακτικά επικίνδυνες εφόσον το πουλί έχει τη δυνατότητα να πηγαινοέρχεται στο κρεββάτι όποτε θέλει!
Ακόμα το να είναι βρίσκεται κρυμμένη στα σεντόνια (θα το κάνει και αυτό σε λίγο) ενώ θα θελήσει κάποιος σας να καθίσει στο κρεββάτι...
Άνθρωποι είμαστε, μας απασχολούν τόσα και τόσα, είναι εύκολο για μια στιγμή να μην σκεφτούμε ''κάτι'' το οποίο θα το ''πληρώσουμε'' (όλοι) ακριβά. 🙂
 
@Φοίβος, Πραγματικά μας είπαν ότι για να βρούμε το φύλλο της αγάπης ότι μόνο με τεστ DNA μπορούμε να το μάθουμε! Άντε να δούμε 😀 τι θα μας βγει
[automerge]1565019066[/automerge]
@Sissy, Καλησπέρα σας κυρία σία σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα σας και πραγματικά το διάβασα με μεγάλη προσοχή. Η αγάπη τα βράδια επειδή κάνει ζέστη και κοιμόμαστε με ανοιχτό το παράθυρο ακόμα έστω δεν ξέρω για αργότερα τι θα γίνει χα χα χα αν θα μένει δηλαδή ακόμα και το χειμώνα έξω από το κλουβί το βράδυ, αλλά την βάζουμε το βράδυ μέσα στο κλουβί(φοβάμαι μην το καταλάβει καμία γάτα και σκίσει την σίτα για να φάει την Αγάπη). Υπάρχουν κάποιες στιγμές όπου η αγάπη κοιμήθηκε βράδυ εκτός κλουβιού, στο προσκέφαλο του κρεβατιού μας! Το κουβέντιασα και με μία κοπέλα στη γειτονιά μας όπου έχει κι αυτή ένα παπαγαλάκι, και μου είπε πως είναι πάρα πολύ περίεργα πλάσματα, υπερκινητικά και γενικά τους αρέσει να πειράζουν τα πάντα μέσα στο σπίτι, την ρώτησα για το θέμα που το βράδυ έστω κάποια βράδια έμεινε εκτός κλουβιού(αν δεν κάνω λάθος ένα μήνα τώρα γύρω στις τέσσερις βραδιές) και ήταν κι αυτή κάθετη ότι πρέπει να μπαίνει το βράδυ η αγάπη στο κλουβί. Τώρα που διάβασα και το δικό σας μήνυμα από δω και πέρα σίγουρα η αγάπη το βράδυ θα μπαίνει στο κλουβί, στη φωτογραφία όπου κοιμάται με τον άντρα μου στο χέρι του είναι μεσημέρι, απλά ο άντρας μου ξάπλωσε στο κρεβάτι να ξεκουραστεί μετά τη δουλειά και η αγάπη φώλιασε μέσα στο χέρι του.
[automerge]1565019296[/automerge]
Την έχουμε λατρέψει την αγαπάμε πάρα πολύ και θέλουμε το καλύτερο για αυτή, πιστεύω μετά από σκέψη που κάναμε και οι δυο μας εχθές ότι είναι πολύ εγωιστικό να βάλουμε την ζωή της αγάπης σε κίνδυνο επειδή εμείς θέλουμε να την έχουμε συνέχεια κοντά μας, η αγάπη μένει και κάποιες ώρες μόνη της μέσα στο δωμάτιο αλλά πάντα στο κλουβί γιατί κάνω δουλειές στο υπόλοιπο σπίτι, απλά μετά την κουβέντα με την κοπέλα και το μήνυμά σας σίγουρα η αγάπη το βράδυ θα μένει μέσα γιατί δεν θέλω να της συμβεί κάτι κακό!
Υ. Γ
Έχετε ένα υπέροχο σάιτ και η κουβέντες σας εδώ μας έχουν βοηθήσει πολυ!
[automerge]1565019916[/automerge]
*κυρια Σίσση*
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία Νάνσυ μου πως ενδιαφέρεστε πραγματικά και με σωστό τρόπο για το πουλάκι...Ήμουν σίγουρη πως αντιλαμβάνεσαι πως όλοι (πρώτα εσύ) εμείς στο φόρουμ νοιαζόμαστε αυτά τα πλασματάκια.
Είστε πολύ τυχεροί που βρεθήκατε! (το πουλάκι και εσείς)

*κυρια Σίσση*
*Σε ότι αφορά εμένα, σε παρακαλώ να με αποκαλείς :)Σίσσυ...
(αντιλαμβανόμενη πλήρως την φυσική ευγένεια και τον ''σεβασμό'' από μέρους σου) 😉👍
 
Εντάξει Σίσσυ 🙂
Είμαι νέα μαμά δεν είχα ποτέ μου παπαγαλάκι μόνο θυμάμαι μικρούλα που είχε ο παππούς μου ένα μικρόσωμο κοκατιλ, αξιολάτρευτο πλάσμα ήταν πολυ ερωτευμένη με τον παππού μου κι αυτός με την μικρή,όμορφα παιδικά χρόνια μαζί της είχα περάσει,όταν πέθανε ο παππούς μου μετά από έναν μήνα πέθανε και η μικρή.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως πως όλοι εδώ έχετε πήρα πάνω στα παπαγαλάκια και γιαυτο άλλωστε μπήκα εδώ και έγινα μέλος! Δεν θέλω να κάνω κάτι λάθος γιατί γνωρίζω πως είναι ευαίσθητα πλασματάκια τα παπαγαλάκια!
 
Οταν κοιμομαστε η ειμαστε εκτος σπιτιου τα πουλακια πρεπει να μπαινουν στο κλουβι τους! Για την ασφαλεια τους αλλα και επειδη πρεπει να μαθουν οτι το κλουβι ειναι ο χωρος τους!Ωραια ειναι α τα εχουμε εξω συνεχεια αλλα δυστυχως αν μαθουν ετσι ειναι δυσκολο μετα να ξεμαθουν!
 
Οταν κοιμομαστε η ειμαστε εκτος σπιτιου τα πουλακια πρεπει να μπαινουν στο κλουβι τους! Για την ασφαλεια τους αλλα και επειδη πρεπει να μαθουν οτι το κλουβι ειναι ο χωρος τους!Ωραια ειναι α τα εχουμε εξω συνεχεια αλλα δυστυχως αν μαθουν ετσι ειναι δυσκολο μετα να ξεμαθουν!
Σας καταλαβαίνωκαι έτσι γίνεται όταν δεν ήμαστε σπίτι η Αγάπη είναι στο κλουβί της. Και το βράδυ πια μπαίνει μεσα για ύπνο 🙂
 
Back
Top