Ασθένειες Η Λίνα έχει τανισμό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2016
Μηνύματα
526
Πόλη
Ιωάννινα
Παιδια πριν μιαμιση ωρα που ηρθα απο την δουλεια προσεξα οτι η λινα δεν ειχε φαει σχεδον καθολου σκεφτηκα οτι θα ειναι λογω που της αλαξα την τροφη εχε φαει ομως ταραξακο που της ειχα βαλει. Της ανοιξα βγηκε ολα καλα ηρθε στο τραπεζι εφαγε λιγο ψωμακι βουτηγμενο στις φακες καθως ειχα βαλει επισης λιγο ταραξακο που το ειχα ξεχασει το πρωι εκτος ψυγειου αλλα δεν την ειδα να τρωει περα απο λιγο ψωμι.ζωηρη κανονκα οπως παντα μπηκε συντομα στο κλουβι απο μονη της κ εβγαλα τον ondy σε λιγο αυτος ανεβηκε στο κλουβι της κ ακουσα την λινα να ζοριζεται σαν να ηθελε να γενησει η κυοτσουλια της ηταν μια σταλιτσα κυριως υγρη τι μπορεί να συμβαινει;διαλυσα λιγο καρβουνακι στο νερο κ της εδωσα με το ζορι λιγο την σκεπασα με την κουβερτα της κ με ενα σωμα καλοριφερ εδω κ λιγη ωρα δεν την βλεπω να κανει ετσι αλλα απο πισω ειναι καπως ανοιχτή. Δεν νομιζω να θελει να γεννήσει γιατι ουτε οι κουτσουλιες της ηταν υγρες ουτε την ειδα ναβρισκετε σε οιστρο τι θα μπορουσα αλλο να κάνω;
 
Παρατήρησέ την και το πρωί. Δεν είναι καλή η εικόνα που περιγράφεις με την αμάρα της να φαίνεται ανοιχτή. Κουνιέται η ουρά της όταν αναπνέει; Σου φαίνεται να βαριανασαίνει κάπως;
Εύα όταν έχουμε υποψία ότι ένα πουλί δεν είναι στα τελείως φυσιολογικά του δεν δίνουμε ψωμιά, ζουμιά κτλ. :) Βρες κι έναν γιατρό στη λίστα να έχεις εύκαιρο το όνομα του.
 
Θα συμφωνησω με τον Ανεστη! το καλυτερο θα ηταν να συμβουλευτεις γιατρο! ΜΗν αποκλεισεις ομως και το να ετοιμαζεται να κανει αυγουλακι! Ασβεστιο εχει στο κλουβι της σουπιοκοκκαλο κτλ?
 
Παιδια συγνωμη που καθυστερησα να απαντησω.λοιπον μετα απο καποιες ωρες σε 27 βαθμους θερμ την ειδα καλα. Δεν ηθελε να φαει μεν περα απο λιγο αμυγδαλο κ λιγο αχλαδι ηθελε να βγει εξω κ παροτι ηταν αργουτσικα ειπα στον φιλο που ήρθε να καθησει μαζι της οσο εγω ειμουν στη δουλεια να την αφησει να βγει. Μολις γυρισα ηρθε πανω μου κ μου σφυριζε.η αμαρα της προς το παρον δειχνει καλα τωρα. Αλλα ολο κ ολο μου εκανε 3 κουτσουλιες μικρες η πρωτη ασπρη ισως απο το ασβεστιο που της εδωσα; Οι αλλες κανονικες.@Aνεστη οχι οταν αναπνεει δεν κουναει την ουρα εκεινητην ωρα που ειχε τανισμο άνοιγε κ την ουρα της σαν βενταλια.@Ζαχαρία αν ετοιμαζόταν να γεννήσει οι κουτσουλιες δεν επρεπε να ειναι νερουλες;θα την δω κ αυριο το πρωι πως θα ειναι κ αν ειναι θα την παω φυσικα στον κτηνιατρο.σουπιοκοκαλο εχει αλλα δεν αλλο ασβεστιο ειχα κανα μηνα να της βαλω
 
Eαν το πουλάκι πιάνεται ψηλάφισε χαμηλά την κοιλιά της μπροστά απο την αμάρα. Εκεί πρέπει να είναι βαθουλωτή προ τα μέσα κι αν δεν είναι τότε έχει αυγό έτοιμο. Πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να μην προκύψει δυστοκία.
 
Ναι το λογικο αυτο ειναι και το συνηθες να κανουν πιο υγρες κουτσουλιες! Ισως ομως επειδη ειναι η πρωτη της φορα να αντιδρα διαφορετικα ο οργανισμος της! Υποθεσεις κανουμε τωρα δε μπορουμε να ξερουμε! Αν το συνεχισει και τωρα το Σκ θα ελεγα να τη πας απο Δευτερα γιατρο!
 
Παιδια σημερα το κοριτσι μου ήταν καλα σχετικα κουτσουλισε κανονικα βγηκε για λιγο κ μετα μπηκε στο κλουβι της αλλα λιγο ακεφη κ εφαγε λιγοτερο απο συνήθως δε θα το αντεξω κ φετος να εχουμε δυστοκια.υπαρχει περιπτωση να ειναι ετσι λογω που εβγαλα τον ody εξω ενω αυτην την ειχα κλεισμενη μέσα; ολα τα περιμενω απο το παιδι αυτο
 
Koίταξες την κοιλιά της; Πιστεύω ότι κοιμούνται εδώ και ώρες τα πουλιά, σωστά; :)
Φοιβο οχι δεν κοιταξα την κοιλια της γιατι δεν ειχα δει το μήνυμα σου αυριο το πρωι. Φυσικα κ κοιμούνται τωρααπο τις 8 . Τωρα πουγυρισα την πηρα με το κλουβι της στο δωματιο μου γιατι δεν κοιμάται μονη της στο δωματιο μου.
 
Η λινα σημερα ηταν καλα ζωηρη κ λιχουδα οπως παντα. Φοίβος προσπαθησα να την ψηλαφισω δεν καθοταν με τιποτε ετσι με το ματι δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω πως ειναι λιγο βαθουλοτη.
 
Back
Top