Γενικά Η Λολιτα δεν σταματαει να ουρλιαζει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης BanOr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

BanOr

PB New Member
Εγγραφή
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα
121
Πόλη
Νέα Φιλαδέλφεια
Καλησπερα παιδια!
Τι κανετε;
Λοιπον η Λολιτα δεν σταματαει να ουρλιαζει απο την ωρα που θα ξημερωσει! Σταματαει μετα απο μερικες ωρες και ξαναρχιζει το μεσημερι!Φωναζει ακομα και το απογευμα!
Υποψιαζομαι οτι καποιος στην νεα γειτονια(μετακομισαμε προσφατα) εχει καποιο παπαγαλοειδες που φωναζει, οχι τοσο δυνατα μεν αλλα συνεχεια.
Τι μπορω να κανω για να μην φωναζει τοσο; Μας εχουν κανει 2 φορες παρατηρηση...
Help plix plox :)
 
Να εχεις το πουλι μεσα στο σπιτι και με ενα πανι πανω στο κλουβι του μεχρι να περασει η ωρα που ξημερωνει και να εχει ξημερωσει για τα καλα. Οταν τα πουλια βρισκονται μονιμως στα μπαλκονια εχουν πολλα περισσοτερα ερεθισματα για να φωναζουν. Εγω προσωπικα δεν βλεπω το λογο για τους εξημερωμενους παπαγαλους η γι αυτους που προσπαθουμε να εξημερωσουμε να τους εχουμε μονιμως στο μπαλκονι. Ειναι καλυτερο να βρισκονται κοντα μας, να μας παρακολουθουν και να μας νιωθουν πιο οικειους και οχι να καθονται αποξενωμενοι στο μπαλκονι με την ιδεα οτι εκει παιρνουν αερα.
 
Οι πρωινές αλλα και απογευματινές ώρες, είναι οι ώρες που τα πουλιά από ένστικτο στην φύση επικοινωνούν με το σμήνος τους!

Το σφυριγμα ( ουρλιαχτό όπως το αποκαλείς) είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχες προβλέψει πρίν προβείς στην αγορά ένος κόκατιλ 😉 Προσπάθησε να περνάς περισσοτερες δημιουργικές ώρες με το πουλί και να του προσφέρεις παιχνίδια και δραστηριότητες να εκτονώνει την δυναμική προσωπικότητά του. Ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που είναι ώρες κοινης ησυχίας να το φέρνεις μεσα στο σπίτι για να μη δεχτεις περισσοτερες παρατηρήσεις!
 
Καλησπερα σε ολους!
Αργησε η απαντηση γιατι ακομα δεν εχω βαλει ιντερνετ!
Τζωρτζινα πραγματικα αν ακουσεις πως κανει θα νομιζεις οτι θα ουρλιαζει... Ετσι ακουγετε! Καμια σχεση με το πως εκανε στο "προηγουμενο" σπιτι! Και για το οτι το πρωι και το μεσημερι επικοινωνουν με τα υπολοιπα του ειδους τους το ξερω, εχω παρει και βιβλιο και το εχω "φαει"!
Φοιβε μετα την προτροπη σου την βαζω μεσα πλεον και την σκεπαζω και οταν σηκωθω την ξεσκεπαζω!Φαινετε πραγματικα πιο ηρεμη και δεν φωναζει τοσο μετα αλλα και να φωναζει δεν με πολυνοιαζει, αν ενοχλουν τους αλλους.. Προβλημα τους :Ρ

Το απογευματινο σφυριγμα παντως δεν το εχουμε ελλατωσει καθολου!
Και μια ακομα απορια.. Ενδεχεται να μου δωσει καποιος γνωστος ενα μικρο κοκατιλ!Φυσικα δεν θα το βαλω στο ιδιο κλουβι αλλα σε καποιο μικροτερο σε αποσταση "ασφαλειας".Αυτο (οτι θα εχει καποι κοκατιλ κοντα της)θα κανει την Λολιτα πιο ήσυχη ή το αντιθετο;
Θενξ!
 
Καραντινα στο ιδιο δωματιο δεν ειναι και πολυ καραντινα... 😎

Εγω δεν μπορω να σου πω με σιγουρια ποια θα ειναι η αντιδραση της διοτι το καθε πουλι ειναι ξεχωριστο. Αλλα πιστευω οτι δεν θα παιξει και μεγαλο ρολο. Ισως απο τη μια ηρεμησει λιγο επειδη θα βλεπει καποιον ομοιο της, ισως ομως απο την αλλη φωναζει για να κανει σαφη την κυριαρχια της στο χωρο της, αφου ο αλλος ηρθε δευτερος.
 
Back
Top