Γενικά Η Σου και ο Σποτ (budgie)

Αλκηστις

PB Member
Εγγραφή
27 Ιαν 2017
Μηνύματα
499
Πόλη
Αθήνα
Καλημερααα! Μετα από μια ιδιαίτερα στρεσογόνα περίοδο της ζωής μου πριν τα Χριστούγεννα κάθε έχοντας δει τον σποτ σε συνοικιακό πετ σοπ ο άντρας μου έφερε στο σπίτι χωρίς να το περιμένω τον σποτ πριν τα Χριστούγεννα. Ειχα παλιότερα (ως παιδί) British budgie. Εκανα αγώνα να τον κερδίσω και ακόμα δε τα έχω καταφέρει στο 100%.

Πίστευα όμως πως ένα δεύτερο θα έκανε και τον σποτ πιο χαρούμενο και έτσι πήραμε ένα μωρό από εκτροφέα να είναι μεγαλωμένη στο χέρι και έτσι ήρθε η Σου ένα μήνα μετά.η μικρή του σπιτιού είναι σαφώς πιο χαδιαρα και πιο δουλεμένη.
Η Σου είναι δυόμιση μηνών και ο Σποτ πιθανολογούμε πως είναι μεταξύ ενός και δυο χρόνων. Εκτιμησε την ηλικία του ένας Αυστραλός εκτροφέας.

Είναι μια συμμορία οι δυο τους και έχουν δέσει πολύ από τις πρώτες κιόλας μέρες. Δεν τήρησα την καραντίνα αυστηρά γιατί χαλούσαν τον τόπο από όταν την έφερα σπίτι.
Καμία φορά η μικρή τον τσιμπάει κ φεύγει και εκείνος ενοχλείται αλλά είναι το μωρό της παρεας και έτσι νομίζω ο σποτ δείχνει ιδιαίτερη ανοχη.

IMG_2506.webp
 
Καλως ηρθατε, ειναι πανεμορφα τα μικρουλια σου.
Πωπω μουρλια πραγματικα!
Ενταξει δεν λεω, εβαλες φωτο, μην τα θελουμε ολα δικα μας, αλλα δεν θα μας πεις και 2 πραγματα για αυτα;
Ποσο καιρο τα εχεις, το ονομα τους, τον χαρακτηρα τους κλπ :D
 
Πολυ ομορφη η ιστορια σας :)
Καλυτερα να το βαλει καποιος mod σε αλλη ενοτητα που να ειναι παρουσιαση για τα μικρα σου και να μας βαλεις και φωτογραφιες :)
Μπραβο που τον καταφερες τον μικρουλη, οσο περναει ο καιρος θα δενεστε και περισσοτερο :)
 
ο Σποτ πιθανολογούμε πως είναι μεταξύ ενός και δυο χρόνων.
Δεν είναι άνω του έτους κατά την γνώμη μου.
Οι γραμμές του κεφαλιού του δεν έχουν πάει προς τα πίσω ακόμα.
Θα μας πει και ο @Νίκος Υ για σίγουρα.
 
Δεν είναι άνω του έτους κατά την γνώμη μου.
Οι γραμμές του κεφαλιού του δεν έχουν πάει προς τα πίσω ακόμα.
Θα μας πει και ο @Νίκος Υ για σίγουρα.

Μαρια μου, ο Σποτ ειναι ο ασπρουλης με το γαλαζιο στηθος :)
 
Καλώς ήρθες στους LOS BUDGIESTAS Αλκηστις! Ο Σποτ σου είναι recessive pied dark eye, εξού @maria p μου είναι πίσω οι γραμμές του! Σίγουρα πανω απο ενός έτους βάση χαλινού! Η Σου ειναι white base, και σιγουρα κάτω από 4 μηνών! Ειναι πανέμορφα, να τα χαίρεσαι! Ελπίζω να μαθαίνουμε νέα τους τακτικά!
 
Ναι αυτός, στις εδώ φωτογραφίες δεν φαίνεται αυτό που λέω

Αυτή η μετάλλαξη δλδ είναι σπάνια η σχετικά συνηθισμένη; Συγχωρέστε μου λάθη κατά τη σύνταξη μηνύματος πρώτη φορά μπαίνω σε μπλογκ.
 
Back
Top