Γενικά Η έκθεση στη Βραζιλία

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Πόλη
Αθήνα
ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2014 . Πάνω απο 22.000 πουλιά.

3226880331_2_14_JvT9bTup.jpg

3226880331_2_16_0ZPMRoZX.jpg

-Κτηνίατροι σε αναζήτηση για την αιτία του θανάτου κάποιων απο τα πουλιά που κατέληξαν στην έκθεση.
-Κάθε εκτροφέας αποκτά την διάγνωση με συμβουλές θεραπείας για το εκτροφείο και το αρχείο του.
3226880331_2_18_Xhjv6BSQ.jpg

Σε φορμόλη, διατηρημένα δείγματα για μικροσκοπική εξέταση.
3226880331_2_20_HYD4Jyaj.jpg

Περίπτερα εκτροφέων.
3227531771_2_4_Bfv1Co0X.jpg

Προσωπικά, τέτοιου μεγέθους εκθέσεις, τις θεωρώ εμποροπανήγυρεις...
Είμαι της άποψης, ουκ εν τω πολλώ το ευ.
Το μόνο (για μένα) -και αξιοσημείωτο συν- η ύπαρξη κτηνιάτρων που εξετάζουν, συγκεντρώνουν δείγματα, τα στέλνουν στα εργαστήρια και ενημερώνουν/συμβουλεύουν.

Προσωπικά, τέτοιου μεγέθους εκθέσεις, τις θεωρώ εμποροπανήγυρεις...
Είμαι της άποψης, ουκ εν τω πολλώ το ευ.
Το μόνο (για μένα) -και αξιοσημείωτο συν- η ύπαρξη κτηνιάτρων που εξετάζουν, συγκεντρώνουν δείγματα, τα στέλνουν στα εργαστήρια και ενημερώνουν/συμβουλεύουν.
-Μα Η ΕΚΘΕΣΗ είναι πανηγύρι! Γι' αυτό και γίνεται ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ όμως με την αφρόκρεμα των κριτών απ' όλο τον κόσμο και με τέτοιον συναγωνισμό, είναι πολύ ΥΨΗΛΏΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.
Να μη φτάσουμε δηλαδή να θεωρούμε οτι κάποιος τοπικός, συλλογικός, η ομοσπονδιακός διαγωνισμός μπορεί να έχει ποτέ την αίγλη και το βάρος ενός διαγωνισμού τέτοιου επιπέδου.

Πολύ ωραία έκθεση, μακάρι να γίνουν και εδώ τέτοιες.
Ευχαριστούμε Κύριε Μάκη και περιμένουμε να μας ενημερώνετε και για άλλες εκθέσεις.
Νίκο (PAIANAS) δεν είναι μεγάλη έκθεση.
Μην την συγκρίνεις με Ελληνικά δεδομένα αλλά με Βραζιλίανικα.
Η Βραζιλία είναι περίπου 200 εκατομμύρια.

Θαυμάσια εμπειρία που δυστυχώς δεν έχω ζήσει.
Οι εκθέσεις αυτού του επιπέδου δίνουν στους εκτροφείς πολλές απαντήσεις για την πραγματική εκθεσιακή αξία των πτηνών τους, καθώς και "υλικό" για τη βελτίωση των πιθανών ελλείψεών τους. Βλέπουν και συγκρίνουν αυτοί που τουλάχιστο μπορούν τα standards της κάθε φυλής και σίγουρα αυτό θα βελτίωνε τη συνολική παρουσία.
Θα πρέπει κι Ελλάδα σιγά σιγά να μπει στο παιχνίδι, μεγάλων διοργανώσεων Από αυτά που γνωρίζω χάθηκε πέρυσι η ευκαιρία για τη χώρα μας να διοργανώσει το 2ο Μεσογειακό πρωτάθλημα που ετοιμαζόταν στη Λαμία για τις 3-10 Νοεμβρίου. Ξέρει κανείς τους ανεπίσημους λόγους που αυτό δεν έγινε; Η δικαιολογία για το μέγιστο αριθμό πουλιών δεν νομίζω να στέκει. Αν παρόλα αυτά αυτή είναι η πραγματική αιτία... Να μη ζηλεύουμε για τίποτε... είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

''Ο ΣΦΩΠ λαμβάνοντας ενημέρωση απο τη Κτηνιατρική Υπηρεσία σχετικά με το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό πτηνών ανα συνοδό/ιδιοκτήτη (μη εμπορική μετακίνηση), το νόμο 4039/2012 (Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς), την υπ'αριθμό 4808/128824 εγκύκλιο της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής (Υγειονομικοί όροι που εφαρμόζονται στις μη εμπορικού χαρακτήρα μετακινήσεις) και κατόπιν ενημέρωσης του επιβλέποντα το διαγωνισμό, αποφάσισε την ΑΚΥΡΩΣΗ του 2ου Διεθνούς Μεσογειακού Πρωταθλήματος.''

Γιάννη, μην τα σκαλίζεις. Γιατί όσο ανακατώνονται ''βρωμάνε'' , ας μείνουμε στην επίσημη ενημέρωση.

• Like
Αντιδράσεις: adreas
Οκ, ας μην τα ανακατεύουμε κι εμείς.
Όμως ειλικρινά Νίκο θα ήθελα να μάθω... Τα επίσημα τα γνώριζα και τα έβαλα στο ποστ. ..
Τα ανεπίσημα δε θέλω να τα πιστέψω.. Οπότε, σταματώ.

Back