πολλες φορες τα καναρινια ειναι μονο κλινικα υγιη, μιλαω για τα πουλια που ειναι προσφατα στο περιβαλλον μας(καινουρια)και που δεν γνωριζουμε την προελευση τους και το εαν ειναι φορεις ασθενειων που θα εκδηλωσουν στο μελλον. Και αφου εχει τεθει και η αναλογη καραντινα. Πρεπει στην περιπτωση αυτη να χωρηγουμε αντιβιοτικα σχηματα;Αντιβιοτική θεραπεία χωρίς να υπάρχει ασθένεια; Τι ακριβώς εννοείς;
πολλες φορες τα καναρινια ειναι μονο κλινικα υγιη, μιλαω για τα πουλια που ειναι προσφατα στο περιβαλλον μας(καινουρια)και που δεν γνωριζουμε την προελευση τους και το εαν ειναι φορεις ασθενειων που θα εκδηλωσουν στο μελλον. Και αφου εχει τεθει και η αναλογη καραντινα. Πρεπει στην περιπτωση αυτη να χωρηγουμε αντιβιοτικα σχηματα;
πολλες φορες τα καναρινια ειναι μονο κλινικα υγιη, μιλαω για τα πουλια που ειναι προσφατα στο περιβαλλον μας(καινουρια),και που δεν γνωριζουμε την προελευση τους και το εαν ειναι φορεις ασθενειων που θα εκδηλωσουν στο μελλον. Και αφου εχει τεθει και η αναλογη καραντινα. Πρεπει στην περιπτωση αυτη να χωρηγουμε αντιβιοτικα σχηματα;
οχι δεν αναφερομαι σε κατι πιο συγκεκριμενο... Μιλαω παντα για προληπτικη θεραπεια... Μερικα πουλια μπορει να ειναι φορεις ασθενειων που δεν εκδηλωνουν, κατα το διαστημα της καραντινας.. Και φυσικα δεν αναφερομαι σε καραντινα 1 ημερας.Αναφέρεσαι σε κάτι πιο συγκεκριμένο; Προσωπικά η μόνη χορήγηση που κάνω προληπτικά είναι για κοκκίδια και ''σκουλήκια''.
αυτο που ειπε ο γρηγορης ειναι πολυ σωστο.... Προσωπικά η μόνη χορήγηση που κάνω προληπτικά είναι για κοκκίδια και ''σκουλήκια''.
ο ορος ειναι δοκιμος ναι:)εχω κ μια ερωτηση.
ο ορος που ανεφερες..." κλινικα υγιη",
ειναι δοκιμος η... Οχι;
κλινικα νεκρος εχω ακουσει... Κλινικα υγιης... Εγω τουλαχιστον δεν το ξερω...
Φυσικα αν εχουμε υπονοιες πρεπει να τα παμε στο γιατρο, ειμαι απολυτα συμφωνη με αυτο!στην περιπτωση που εχουμε υπονοιες,γιατι να μην τα παμε σ εναν γιατρο για εξετασεις κ να τα επιβαρυνουμε αδικως με αντιβιωσεις;
κ αν ακομα το κανουμε κ δωσουμε... Πως θα ξερουμε ποια ειναι η καταλληλη;
ετσι στην τυχη; Για ποιο λογο;![]()
πολλες φορες τα καναρινια ειναι μονο κλινικα υγιη, μιλαω για τα πουλια που ειναι προσφατα στο περιβαλλον μας(καινουρια)και που δεν γνωριζουμε την προελευση τους και το εαν ειναι φορεις ασθενειων που θα εκδηλωσουν στο μελλον. Και αφου εχει τεθει και η αναλογη καραντινα. Πρεπει στην περιπτωση αυτη να χωρηγουμε αντιβιοτικα σχηματα;
οχι ηθελα να πω αυτο ακριβως που ειπα.μηπως ηθελες να πεις για "φαινομενικα υγιη" πουλια ερινα; [#4 ]
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας