Αναπαραγωγή Η διαδικασία προετοιμασίας ξεκινάει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης StathisS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

StathisS

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2019
Μηνύματα
521
Πόλη
Βέροια
Σήμερα λοιπόν μετά από αρκετή προετοιμασία πήρα και το πανέμορφο θηλυκό. Η διαδικασία βέβαια που ξεκινάει είναι η προετοιμασία με τροφές χρωστικές βιταμίνες φρούτα λαχανικα κλπ. Θα βγάλω το προγραμμα διατροφής και το ζευγάρωμα σκεφτομαι μέσα Μαρτιου να το κάνω! Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος! IMG_20200208_171441_369.webpIMG_20200208_171532_997.webpΑπολαύστε! Πανω αρσενικός κατω θηλυκιά!
 
Να τη χαίρεσαι!
Καλή προετοιμασία λοιπόν.
https://community.petbirds.gr/threads/Η-αναπαραγωγή-των-καναρινιών.29538/
 
Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα με το που κελαηδουσε ο αρσενικος η θηλυκια εγερνε προς τα εμπρος και σηκωνε την ουρα! Λεει κατι αυτη η συμπεριφορα η ειναι ιδεα μου;
 
Είναι πυρωμένη. Ακούει το κελάηδημα του αρσενικού και γοητεύεται ας πούμε. Και με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι τον αποδέχεται ως ταίρι και πως είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Γενικά αυτό που είδες είναι η στάση ζευγαρώματος.
 
Αν δεν έχεις αρκετή εμπειρία στην χρήση της χρωστικής άνοιξε ένα νέο θέμα για να σου δώσουν κατευθύνσεις οι φίλοι που ασχολούνται με καναρίνια χρώματος.

Καλή επιτυχία!
 
Εγινε η μεταφορα! Επανασυνδεση θα γινει οταν ξεκινησει το ζευγαρωμα. Τελικα σχετικα με τις χρωστικες πηρα αυτο! Τη χρωστικη θα την χρησιμοποιησω στην πτεροροια! Ελπιζω αυτο να κανει δουλεια. Θα μπορουσα να προσθεσω χρωστικη στην κοκκινη αυγοτροφη για καλυτερο αποτελεσμα;

IMG_20200209_131537_683.jpg
 
Στάθη, να χρησιμοποιείς την αναζήτηση. Στο PetBirds υπάρχουν τα πάντα. Αν δεν καλυφθείς, άνοιγε ένα το θέμα για κάθε νέα ξεχωριστή ερώτησή σου.

Προς το παρόν, ξεκίνησε από αυτά:
  1. Χορήγηση χρωστικών στα Κόκκινα και Mosaic καναρίνια
  2. Τι χρωστική να χρησιμοποιήσω για κόκκινα καναρίνια;
Γενικά, όσον αφορά το βάψιμο να θυμάσαι ότι το περισσότερο δεν βάφει και καλύτερα. Το μόνο που κάνει είναι να τινάζουν τα πέταλα τα συκώτια των πουλιών.
 
Να τον απομακρυνω δηλαδη; κοιτα να δεις που επεσα σε ευκολη!

Καλησπέρα, οι θηλυκές έρχονται σε οίστρο πολύ πιο γρήγορα από τους αρσενικούς. Κράτα τον αρσενικό σου σε φωτεινό περιβάλλον, καθώς το φως είναι αυτό που πυροδοτεί το ένστικτο αναπαραγωγής τόσο σε ένταση όσο και διάρκεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση όταν βλέπεις ένα έτοιμο θηλυκό για ζευγάρωμα και ένα αδιάφορο αρσενικό. Καλή επιτυχία.
 
Σταύρο σε ευχαριστώ θα αποφύγω τις υπερβολές και θα χρησιμοποιήσω την παραπάνω κόκκινη αυγοτροφή. Στέφανε σε ευχαριστώ και εσένα τον έβαλα στο μεγάλο κλουβί έξω να μην τον ακούσει η θηλυκιά, αφού τον προετοιμάσω θα τον βάλω πάλι μέσα στη ζευγαρώστρα.
 
Back
Top