Αναπαραγωγή Η δυσκολη ωρα του απογαλακτισμου

anatoly

PB Member
Εγγραφή
18 Μαϊ 2008
Μηνύματα
1.341
Καλησπερα!
Οπως εχω αναφερει κ σε παλιοτερο ποστ εχω ενα μικρο παπαγαλακι, το ταιζω με φορμουλα πανω απο 4 βδομαδες, τις 3 πρωτες 4 φορες την ημερα, την 4η μειωσα σε 3 φορες την ημερα παρεχοντας του κ αυγοτροφη, αυτη τη Δευτερα το ταισα μονο το βραδυ δινοντας του ταυτοχρονα κ σπορους, την Τριτη το πηγα στο γιατρο κ μου ειπε να μην το ξαναταισω, εχει ολο το πτερωμα του κ μπορει να φαει μονο του, περιττο να πω οτι μολις με βλεπει κανει σαν τρελο, βαζω το χερι μεσα στο κλουβακι του κ δεν φευγει με τιποτα!
Σημερα δεν αντεξα το ταισα πριν λιγο κ αυτο ανοιξε τα φτερα του κ πεταξε, ανεβηκε πανω στο πολυφωτο, ευτυχως δεν εχασα την ψυχραιμια μου ανεβηκα στη καρεκλα κ του απλωσα το χερι μου κ αμεσως ηρθε!
Για να μην σας κουραζω αυτα τα συναισθηματα κ το δεσιμο ειναι πρωτογνορα για μενα κ απλα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας (με κινδυνο να ακουστω υπερευαισθητη ή οτι αλλο...)
φιλικα:)
 
Ακουγεται φανταστικο συναισθημα! Εισαι πολυ τυχερη! :D Μονο αυτο το μικρο ταισες με το χερι; Αρχισε να τρωει μονο του; Να τους μαθεις σιγα σιγα μολις συνηθισει το στομαχακι του στο κανονικο φαγητο να δοκιμασει πολλες γευσεις με ποικιλια φρουτων και λαχανικων. Σε λιγο καιρο ομως... :)

και δεν ακουγεσαι καθολου υπερευαισθητη... Ολοι ετσι θα νιωθανε στη θεση σου! 😉
 
Για να μην σας κουραζω αυτα τα συναισθηματα κ το δεσιμο ειναι πρωτογνορα για μενα κ απλα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας (με κινδυνο να ακουστω υπερευαισθητη ή οτι αλλο...)

Μην ανησυχεις, σε καταλαβαινουμε! Αλλου μπορει, αλλα εδω μεσα ειδικα δεν προκειται να σε παρεξηγησει κανεις😛
 
τα αλλα 3 τα ταισα μολις μια εβδομαδα τωρα ειναι τελειως ανεξαρτητα κ ειναι μαζι με τα υπολοιπα στο κλουβι, ειναι τα πρωτα που δοκιμαζουν οτι νεο λαχανικο τους δινω κ ετσι παρασερνουν κ τα μεγαλυτερα:D
 
Back
Top