Γενικά Η ιστορία ενός καναρινιού

Αλεξία

PB Member
Εγγραφή
23 Σεπ 2007
Μηνύματα
359
Πόλη
Γλυφάδα
Θέλω να σας πω μια ιστορία. Μια φίλη το προηγούμενο καλοκαίρι του 2006είχε φύγει διακοπές και είχε αφήσει το καναρίνι της στα παιδιά της να το προσέχουν, αυτά νομίζοντας οτι στην βεράντα και κατεβασμένη την τέντα είναι προστατευμένο το καναρίνι, το είχαν αφήσει μέρα νύχτα στο μπαλκόνι και αυ΄τό απο την πολύ ζέστη είχε μείνει χωρίς φτερά, και οταν γύρισε το βρήκε σε αθλία κατάσταση και σε κατάσταση σοκ, απο τότε έκανε ενα χρόνο για να κελαιδήσει και μετά απο ένα χρόνοπρός το τέλος του καλοκαιριού άρχισε πάλι να κελαηδάει ξαφνικάκαι ακόμα καλύτερα και απο πρίν. (και καλύτερα και απο το δεύτερο καναρίνι που είχε αγοράσει που είναι όπως λέει καλός τραγουδιστής).
:) Αλεξία
 
Ένα πουλί για να χάσει τα φτερά του μπορεί να οφείλεται σε παρά πολλούς λόγους.
Ένας από αυτούς και βασικός είναι το στρες, ένα πουλί εάν στρεσαριστεί το πρώτο που θα κάνει είναι να σταματήσει να κελαηδάει και μετά να έχει πτερωρια και εάν δεν του δώσουμε την κατάλληλη προσοχή μπορεί και θάνατος.
 
O fotismos episis pezi simantiko rolo stin pteroria , an enas xoros fotizete gia megala xronika diastimata (domatia pou ene fotismena mexri arga to dradi) kapie fores odigoun ta kanarinia se makroxroni pteroria ke spanies fore odiki ke ston hanato
 
Back
Top