Η καινουργια κλουβα για τον κηπο 2x2!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης EFTHIMIS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πολύ ωραία... Πες μας τεχνικά χαρακτηριστικά και κόστη...

Φιλικά, Γιάννης
 
Μπραβο Εfthimis πολυ καλη κατασκευη!
αλλα πες μας μερικα πραγματα
γιατι την εκλησες απο παντου;
εκει θα βαλεις τα κλουβια σου;
θα το εχεις σαν εκτροφειο δηλαδη;
 
Οι διαστασεις της ειναι 2x2 μου στοιχισαν 250ευρω τα υλικα και δουλεια δικη μου! Το απογευμα ετοιμαζω και εξωτερικη αυλη, αυτο το σπιτακι θα ειναι για να κοιμαται το βραδυ το κοκατουα!
 
Τελεια η κατασκευη σου! Προσεξε ομως διοτι μπορει ανετα να ανοιξει τρυπες στο ξυλο και να φυγει. Μηπως εσωτερικα να την εντυνες και με συρματοπλεγμα;
 
τι υλικό έβαλες για σκεπή;Θα βάλεις κλουβιά μέσα ή ελέυθερα θα τα αφήσεις; Παρα πολύ ωραία κλούβα! Μπράβο. Δώσε λεπτομέρειες!
 
Αυτο σπιτακι θα ειναι ο χωρος στο οποιο θα τον εχω το βραδυ (την cockatoo)και ετοιμαζω ενα πλαισιο ξυλινο με συτα (στο ιδιο μεγεθος περιπου με το σπιτακι) το οποιο θα το τοποθετησω απο την δεξια μερια και θα ειναι η αυλη του!To υλικο που χρησιμοποιησα στη στεγη ειναι ασφαλτοκεραμιδι!
 
Πιστευω στην εξοχη θα ειναι καλυτερα για τον παπαγαλο και θα ειναι και πιο ελευθερος!
 
Επειδή μέχρι τώρα έχει συνηθήσει να κοιμάμαι μέσα και αυτό του δείνει και ασφάλεια νομίζω εγώ τουλάχιστον.. Εξώ είναι και αρπακτικά το βράδυ, έχει και κουνούπια, είναι μεγάλο το πουλί δε λέω, αλλά δεν ξέρω. Μια σκέψη έκανα..
 
Ειναι αρκετα ασφαλες στην αυλη μου, διαφορετικα δεν θα τολμουσα να την αφησω εξω! Το μονα αρπακτικα που φοβαμαι ειναι τους ανθρωπους:D, μην και τυχον εχει την ιδεα κανεις να μου την κλεψη αλλα και παλι ειναι πολυ δυσκολο! Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου!
 
Κι εγω πιστευω οτι δνε θα εχει προβλημα στην αυλη αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι το ξυλο δεν κανει σαν υλικο γι αυτα τα πουλια διοτι μπορουν πανευκολα να το κανουν πριονιδι σε λιγη ωρα. Εγω θα σου προτεινα σιδερενιο σκελετο για τον εξωτερικο του χωρο και οπως σου ειπα και πριν και μια επενδυση με σιτα του εσωτερικου χωρου απο το σπιτακι.
 
Eχεις δικαιο Φοιβο απλα η κοριτσαρα μου ασχολειται μονο με τα παιχνιδια της και πιστευω οτι δεν θα ασχολειθει με το σπιτακι! Θα το καταλαβω με τον καιρο! Σ'ευχαριστω πολυ για τις επισημανσεις σου!
 
Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο. Είναι εύκολο να μας πεις με τι έχεις περάσει τα ξύλα για προστασία από ήλιο και βροχή;
 
Back
Top