Ασθένειες Η κανάρα μου που κλωσούσε έσπασε το πόδι της

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης koke
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

koke

PB New Member
Εγγραφή
27 Νοε 2008
Μηνύματα
4
Πόλη
Χρυσούπολη
η καναρα μου με 4 αυγα στι φωλια εσπασε το ποδι τις.. Και δεν μπορει να κανει τιποτα.. Τιν δινω νερο στο χερι και κανω οτι μπορω για να την σωσω.. Πειτε μου παρακαλω τι να κανω με τα αυγα ειναι ολα γεματα... Να βαλω αλλη καναρα;θα κατσει στα αυγα; Τηα μεγαλωσει τα μικρα αν με το καλο βγουνε; Ευχαριστω
 
Για το κάταγμα ρίξε μια ματιά εδώ:

https://community.petbirds.gr/threads/Σπασμένο-πόδι-καναρινιού.4966/

Όσο για τα αυγά πιστεύω ότι μπορείς να τα βάλεις μόνο σε παραμάνα ή να τα μοιράσεις σε κανάρες που κλωσσούν αυγά γεννημένα την ίδια ημερομηνία με αυτά. Τέτοια εποχή όμως!
 
Πως τα καταφερες ρε φιλε και βρεθηκες με αυγα τετοιο καιρο. Αν εισαι σιγουρος οτι τα αυγα ειναι γονιμα αυτο σημαινει οτι εκκολαπτονται ηδη 7+ ημερες. Θα πρεπει να διαθετεις θηλυκια που να ειναι ηδη σε παρομοια κατασταση για να μπορεσει να δεχτει και να τα κλωσησει, αν οχι... αστο καλυτερα. Για μενα σημαντικο ειναι η μανα να γινει καλα, οταν λες εσπασε το ποδι της; κρεμεται δηλαδη, γυρισε καποιο δαχτυλο, εχει μαυρισει το ποδι, καντα λιγο πιο λιανα και αν μπορεις 2-3 φωτο και οπωσδηποτε ψαξε να βρεις τι προκαλεσε αυτον τον τραυματισμο. Ασφαλως το καλυτερο θα ηταν να δει το πουλι καποιος γιατρος αλλα ξερω και τις δυσκολιες της επαρχιας πανω σε αυτο, προσπαθησε να σωσεις το πουλακι φαι, νερο, γιατρο και δες μηπως χρειαζεται καμια απολυμανση η πληγη αμεσα.
 
φιλε koke τι γινετε με την καναρα σου;ολα πανε καλα;
 
Back
Top