Ασθένειες Η κανάρα μου φτερνίζεται

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Geeorge
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Geeorge

PB New Member
Εγγραφή
23 Οκτ 2008
Μηνύματα
45
Πόλη
Νεάπολη Λακωνίας
γεια σε ολους σας! Πριν 2 μερες ενας φιλος μου χαρισε μια ολολευκη καναρα, πολυ ομορφη ζωηρη κ αδυνατουλα, περιπου 1 ετους. εγω εχω αλλους 2 αρσενικους κ αλλη μια μεγαλη σκουφατη θηλυκια. Οταν αναπνεει δεν κανει καποιον ιδιαιτερο ηχο απλα καπου καπου δειχνει σαν να ''φτερνιζεται''. Το βραδυ οταν κοιμοταν κ ετυχε να την κοιταξω παρατηρησα οτι στιγμιαια εβγαλε το κεφαλακι της εξω απ τα φτερα φτερνιστηκε κ το ξαναβαλε μεσα αμεσως.Ακομα οταν ακουει τα αρσενικα κ τους ''απαντα'' ακουγεται σαν ''βραχνιασμενη''. Να σημειωσω οτι η καναρα ζουσε σε μεγαλη κλουβα σε εξωτερικο χωρο μαζι με αλλα πουλια(καρδερινια,ιθαγενη κτλ). Πειτε μου σας παρακαλω πως μπορω να τη βοηθησω να ξεπερασει το προβλημα της. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
 
Καλησπέρα Φανή ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όντως ο γιατρός μου έδωσε μερικα φάρμακα (διάλυμα νερού και σταγόνες για το στόμα) και ειναι μια χαρά το πουλάκι! Ευχαριστώ πολύ!
 
Καλησπέρα Φανή ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όντως ο γιατρός μου έδωσε μερικα φάρμακα (διάλυμα νερού και σταγόνες για το στόμα) και ειναι μια χαρά το πουλάκι! Ευχαριστώ πολύ!

Το φόρουμ θα σου ήταν ευγνώμον, αν μας έγραφες την διάγνωση
του γιατρού αλλά και τα φάρμακα που σου έδωσε. Η βοήθεια
και η ενημέρωση, είναι απαραίτητη και ευπρόσδεκτη απο όλους μας για να υπάρχει αποτέλεσμα και ουσία στις συζητήσεις.
 
Θεραπεία καναρινιού

Συγγνώμη για την καθυστέρηση, ήμουν επαρχία. Η διάγνωση ήταν πνευμονία και προήλθε απο βακτήρια. Τα φάρμακα που έδινα για μία εβδομαδα στο πουλάκι ήταν τα: BEAPHAR- BOGENA ASTRICYCLINE το οποίο το διέλυα στο νερό (7 ευρώ) και σε σταγόνες έδινα το BEAPHAR Pulmosan ANTI-WINDPIPE MITE για την καταπολέμιση των ακάρεων τις τραχείας για 7 ημέρες επίσης (9 ευρώ).
 

Συνημμένα

  • o8p0ehac9brzpy2uh549.webp
    o8p0ehac9brzpy2uh549.webp
    10,8 KB · Προβολές: 47
  • wbqcz7eqo1dem25e19ie.webp
    wbqcz7eqo1dem25e19ie.webp
    22 KB · Προβολές: 57
... και σε σταγόνες έδινα το BEAPHAR Pulmosan ANTI-WINDPIPE MITE για την καταπολέμιση των ακάρεων τις τραχείας για 7 ημέρες επίσης

Μήπως κάνεις λάθος; Κάθε μέρα για 7 ημέρες; ή μιά φορά, και επανάληψη μετά απο 7 ημέρες;
 
Back
Top