Ασθένειες Η κανάρα μου χάνει πούπουλα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης hristosp
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

hristosp

PB Member
Εγγραφή
30 Μαρ 2008
Μηνύματα
64
Πόλη
Άλιμος
Καλησπέρα σε όλους εδώ και δυο εβδομάδες έβαλα μια κανάρα με μια καρδερίνα για ζευγάρωμα, σε ζευγαρώστρα με χώρισμα. Μέχρι τώρα όλα καλά σήμερα μόλις γύρισα απο τη δουλειά και ανέβηκα να τα δώ, το κλουβί στις γωνίες ήταν γεμάτο πούπουλα απο την κανάρα! Τα πουλιά είναι σε εσωτερικό χώρο χωρίς θέρμανση και με φυσικό φωτισμό πλούσια τροφή, grit, αυγοτροφή και σουπιοκόκαλο. όπως και ferti vit & omni vit και βέβαια τη σχετική καθαριότητα.Βέβαια η κανάρα ήταν ταλαιπωρημένη γιαττί η φίλη που μου την έδωσε δεν την πρόσεχε και πολύ. Της έλειπαν πούπουλα απο το πίσω μερος του λαιμού και το κεφάλι, αλλά ήταν καλά έτρωγε ήταν ζωηρή και πέρασε και την καραντίνα. Γνωρίζει να μου πεί κάποιος τι συμβαίνει; και τι πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν σας κούρασα!
 
Κοιτα, αυτο που σκεφτομαι βαση τα λεγομενα σου (οτι η καναρα σου δηλ. Δεν ειχε την καλυτερη φροντιδα που θα της επρεπε), να ξεκινησε (ισως μια πτερρορροια που αφησε στην μεση) να την ολοκληρωσει τωρα... ή αποτελεσμα ολα αυτα μιας κακης διατροφης(αβιταμινωση). Κακως την εβαλες για ζευγαρωμα.Ασε το πουλι μονο του... Δωστου οτι χρειαζεται.. Και συντομα θα δεις αποτελεσματα.Ισως και μωρα.
 
Καλημερα Σοφια και ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου! Αλλα την ειχα μονη της πανω απο ενα μηνα (καραντινα) με ολες τις σχετικες βιταμινες-τροφες και ολα οσα πρεπει να εχει... Θα ακολουθησω τη συμβουλη σου παντως γιατι ετσι ειναι κριμα για το πουλακι να το βαλω και σε εξτρα ταλαιπορια... (ζευγαρωμα).. Σε ευχαριστώ και παλι!
 
Back
Top