Ασθένειες Η καναρα μου εχει σπασμους σαν εγκεφαλικο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lizard
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Καλλιθέα
η καναρα μου εχει σπασμους σαν εγκεφαλικο και κανει ενα περιεργο θορυβο βοηθεια

αρη ψυχραιμια και περιεγραψε λιγο καλυτερα την κατασταση, εισαι παλιος πλεον εδω κα ιξερεις πως λειτουργουμε, σε παρακαλω γινε πιο σαφης μπας και βγαλουμε ακρη

χθες το βραδυ μια καναρα μου εκανε συνεχεια σπασμους και εγερνε το κεφαλι της προς τα δεξια αλλα εκανε και εναμ πολυ μικρο θορυβο.χθες της εδωσα λιγο μουρουναιλαιο γιατι διαβασα οτι η βιταμινη Ε βοηθα στο εκγεφαλικο σημερα η καναρα ειναι χαλια αλλα ζει υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να την σωσω;

την καναρα την πηγα σε εναν κτηνιατρο που ειναι στην γειτονια αλλα μου ειπε οτι ειχε περασει τουλαχιστον 3 εγκεφαλικα για αυτο αλλωστε και κραταγε το κεφαλι της αναποδα και το εγερνε προς τα δεξια επεισης μου ειπε και το χειροτερο οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ζησει γιατι οι βλαβες που υπεστη ηταν πολυ σοβαρες. Με συμβουλεψε να την κρατησει αυτος αμα δεν θελω να την δω πεθαμενη γιατι ηταν σχεδον ετοιμοθανατη τελικα στις 4 περιπου με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι η καναρα πεθανε.

του ειπα οτι εκει που καθοταν ακινητη ξαφνικά αρχισε και εκανε σπασμους και μου ειπε οτι καθε φορα που κανει σπασμους και βγαζει εναν πολυ σιγανο θορυβο και επαναλαμβανομενο παθενει εγκεφαλικο.

αρη ποσο χρονων ηταν η συχωρεμενη βρε συ; Πολυ περιεργο μου φαινεται για εγκεφαλικο,τι την ταιζες παϊδακια;λυπαμαι για το συμβαν αλλο πουλακι εχεις;

Άρη λυπάμαι σου εύχομαι να μην το ξαναζήσεις όπως το έχω ζήσει και εγώ με καρδερινα από καρδιακή προσβολή

Back