Ασθένειες Η καρδερινα μου δεν χρησιμοποιει το ενα ποδι

Vladislaus

PB New Member
Εγγραφή
20 Μαϊ 2014
Μηνύματα
53
Πόλη
Κοζάνη
Γεια σας και παλι παιδια... Πριν μερικες μερες σας ρωτησα εαν μπορω να βρω καρδερινα σε πετσοπ... Τελικα βρηκα εναν "γνωστο" που ειχε ζευγαρι καρδερινες και μου εδωσε ενα απο τα μικρα τους, απο εκει την πειρα μεσα σε κουτι και οταν την εβαλα στο κλουβι που ειχα παρατηρησα πως το ενα ποδι στο σημειο με τα δαχτυλα ειναι γυρισμενο πρως τα πισω και δεν πιανετε στα κλαδια με αυτο ουτε στα καγκελα του κλουβιου.. Μονο μια-δυο φορες το ειδα να πιανεται και με αυτο το ποδι στα κλαδια... λογικα ειναι καποιο χτυπημα(δεν νομιζω δηλαδη να ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει..) δεν γνωριζω εαν το εκανε αυτο απο πριν και να ουτε να το τραυματησα εγω γιατι δεν το επιασα για να το βαλω στο κλουβι επειδη φοβομουν αυτο το ενδεχομενο μηπος το τραυματησω...υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το βοηθησω;
 
Θα ηταν καλυτερα να στειλεις φωτογραφια/ες να δουν αυτοι που ασχολουνται με το συγκεκριμενο ειδος για να σου πουν την γνωμη τους.
θα προσπαθησω γιατι δεν καθεται ακινητη οταν παω κοντα
 
H φωτογραφία δε βοηθάει, ούτε και η περιγραφή μας βοηθάει να καταλάβουμε αν είναι στραβό όλο το πόδι στο σημείο που αρχίζουν τα δάχτυλα, αν όλα γυρνάνε προς τα πίσω η ένα από αυτά. Πιθανώς να χρειάζεται ειδικό δέσιμο.. Πάντως αν είναι μικρό, θα μάθει να το πατάει έστω και στραβά και δεν θα'χει πρόβλημα.
Τις λίγες φορές που το είδες να το χρησιμοποιεί, πατούσε κανονικά;... φαίνεται να δουλεύουν τα δάχτυλα;
 
μπορείς να προσφέρεις μπανιέρα στην καρδερινούλα, θα την ανακουφήσει αν ήταν χτύπημα!
 
το προβλημα δυστυχος σηνεχιζεται :/ θα προσπαθησω να βγαλω μια καλη φωτογραφια που να φαινεται καθαρα το ποδι :/
 
Έχεις δει άνθρωπο να έχει περάσει εγκεφαλικό όταν παραλύσει η μια μεριά πως σέρνει το πόδι του; Ε…… έτσι είναι και αυτό στη φωτογραφία απλώς το έχει πάνω στο κλαδάκι κλειστό κουτσούρι είναι.
 
Έχεις δει άνθρωπο να έχει περάσει εγκεφαλικό όταν παραλύσει η μια μεριά πως σέρνει το πόδι του; Ε…… έτσι είναι και αυτό στη φωτογραφία απλώς το έχει πάνω στο κλαδάκι κλειστό κουτσούρι είναι.
θα επηρεαστει σε κατι απο αυτο το πραγμα;
 
Back
Top