Y yannis Εγγραφή 8 Ιουλ 2008 Μηνύματα 66 Πόλη Γαλάτσι 17 Ιουλ 2008 #1 δειτε αυτο κ πειτε μου αν εχω αδικο! Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων .
δειτε αυτο κ πειτε μου αν εχω αδικο! Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων .
larys Εγγραφή 3 Φεβ 2008 Μηνύματα 1.783 Πόλη Σιδηρόκαστρο 17 Ιουλ 2008 #2 Πολύ καλώ φίλε. Η καρδερίνα είναι άγρια η δική σου;
P Parrotsmile Εγγραφή 25 Σεπ 2007 Μηνύματα 2.055 Πόλη Καλαμάτα 18 Ιουλ 2008 #3 Δεν το πιστεύω, πρώτη φορά βλέπω καρδερίνα εξημερωμένη. Συγχαρητήρια.
Georgina Εγγραφή 11 Σεπ 2006 Μηνύματα 6.134 Πόλη Αθήνα 18 Ιουλ 2008 #4 Μάλλον ειναι ενα βιντεάκι απο το You tube! ...χωρις αυτό να σημαίνει οτι όποιος κατεβάζει ένα βίντεο είναι και ο ιδιοκτήτης!
Μάλλον ειναι ενα βιντεάκι απο το You tube! ...χωρις αυτό να σημαίνει οτι όποιος κατεβάζει ένα βίντεο είναι και ο ιδιοκτήτης!
P Parrotsmile Εγγραφή 25 Σεπ 2007 Μηνύματα 2.055 Πόλη Καλαμάτα 18 Ιουλ 2008 #5 Georgina είπε: Μάλλον ειναι ενα βιντεάκι απο το You tube! ...χωρις αυτό να σημαίνει οτι όποιος κατεβάζει ένα βίντεο είναι και ο ιδιοκτήτης! Δείτε το υπόλοιπο... Σωστά. :D
Georgina είπε: Μάλλον ειναι ενα βιντεάκι απο το You tube! ...χωρις αυτό να σημαίνει οτι όποιος κατεβάζει ένα βίντεο είναι και ο ιδιοκτήτης! Δείτε το υπόλοιπο... Σωστά. :D
Georgina Εγγραφή 11 Σεπ 2006 Μηνύματα 6.134 Πόλη Αθήνα 18 Ιουλ 2008 #6 Πάντως οπως και να έχει το πράγμα τυχερός ο ιδιοκτήτης, τυχερό και τα πουλάκι! Τον ζηλεψα για λιγο...
Πάντως οπως και να έχει το πράγμα τυχερός ο ιδιοκτήτης, τυχερό και τα πουλάκι! Τον ζηλεψα για λιγο...
Y yannis Εγγραφή 8 Ιουλ 2008 Μηνύματα 66 Πόλη Γαλάτσι 18 Ιουλ 2008 #7 παιδια να ξεκαθαρισω, για να μην παρεξηγηθω,το βιντεο δεν ειναι δικο μου! Απλα το βρηκα κ θελησα να το μοιραστω μαζι σας! το φοβερο δεν ειναι μονο οτι η καρδερινα ειναι πολυ ημερη, αλλα οτι εχει τρελαθει στο κελαηδημα ταυτοχρονα ευχομαι σε ολους ενα τετοιο πουλι
παιδια να ξεκαθαρισω, για να μην παρεξηγηθω,το βιντεο δεν ειναι δικο μου! Απλα το βρηκα κ θελησα να το μοιραστω μαζι σας! το φοβερο δεν ειναι μονο οτι η καρδερινα ειναι πολυ ημερη, αλλα οτι εχει τρελαθει στο κελαηδημα ταυτοχρονα ευχομαι σε ολους ενα τετοιο πουλι
D Diamante de gould Εγγραφή 11 Απρ 2008 Μηνύματα 603 Πόλη Αθήνα Όνομα Οδυσσέας 18 Ιουλ 2008 #8 Το ειχα ξαναδει το βιντεο. Ειναι πραγματικα φοβερο. Λογικα ειναι ταισμενη και μεγαλωμενη στο χερι απο πριν ανοιξει τα ματια της.
Το ειχα ξαναδει το βιντεο. Ειναι πραγματικα φοβερο. Λογικα ειναι ταισμενη και μεγαλωμενη στο χερι απο πριν ανοιξει τα ματια της.