Γενικά Η κατάλληλη κολόνα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stavros

Administrator
Staff member
Εδώ και δύο τρία χρόνια προσπαθεί να βρει την κατάλληλη κολόνα. Μέχρι να καταλάβω τι είναι αυτό το ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ κάθε φορά που πλησιάζει η άνοιξη, κόντεψα να πάθω νευρικό κλονισμό.

Δρυοκολάπτης (Picus Viridis)

Dryokolapths-se-kolona-OTE.webp Dryokolapths-se-kolona-DEH.webp Dryokolapths-se-kolona-DEH-2.webp

Σταυρο μου μετά απο εξονυχιστικές έρευνες ανακάλυψα οτι ο εν λόγω τύπος είναι δεύτερος εξάδελφος του woody! 😛... Eίναι αρσενικός πευκοδρυοκολάπτης dendrocopos major ή παρδαλοτσικλιτάρα. Πρόκειται για ένα επιδημητικό είδος που συναντάται όλο τον χρόνο κυρίως στα δάση της βόρειας Ελλάδας.

Σταυρο μου μετά απο εξονυχιστικές έρευνες ανακάλυψα οτι ο εν λόγω τύπος είναι δεύτερος εξάδελφος του woody
Γεωργία μου, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο ανακάλυψα ότι δεν έχουμε άρθρο.

Υ. Γ.
παρδαλοτσικλιτάρα
Ντροπή, σαν βρισιά ακούστηκε.

... Μέχρι να καταλάβω τι είναι αυτό το ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ κάθε φορά που πλησιάζει η άνοιξη, κόντεψα να πάθω νευρικό κλονισμό...

😀!:Dεσύ από δρυοκολάπτη κι εγώ από τσαλαπετεινό! Από κολόνα εσύ, από τον εξαερισμό του απορροφητήρα της κουζίνας εγώ! φοβερό αυτό το (κοινό) ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ τους, Σταύρο μου! 😛
tinypic-no-longer-available.jpg

Δείτε το μικρό βίντεο που υπάρχει μέσα στο tweet, είναι εκπληκτικό!

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Back