Γενικά Η μεγαλυτερη ζημια

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lazikos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lazikos

PB New Member
Πόλη
Ξάνθη
Καλημερα.
Το χειμωνα εχω την κλουβα με τους παπαγαλους στην αποθηκουλα μου κ ειπα μιας κ ανοιξε ο καιρος να τα βγαλω εξω στην αυλη. Ανοιξα το πορτακι ξεβιδωσα την κλουβα το εκλεισα αλλα δεν εβαλα την ασφαλεια κ σημερα το πρωι παω να τα δω
κ αυτο που ειδα μου εκοψε τα γονατα. 38 πουλακια την ειχαν κανει με ελαφρα.
Ανοιξε το πορτακι ακομη ψαχνω να βρω πως κ πανε τα πουλια μου. Μου εμειναν 2 θυληκες κ 4 μικρα που ηταν μεσα στην φωλια. Τωρα ξανα απο την αρχη.☹

Καλημερα.
Το χειμωνα εχω την κλουβα με τους παπαγαλους στην αποθηκουλα μου κ ειπα μιας κ ανοιξε ο καιρος να τα βγαλω εξω στην αυλη. Ανοιξα το πορτακι ξεβιδωσα την κλουβα το εκλεισα αλλα δεν εβαλα την ασφαλεια κ σημερα το πρωι παω να τα δω
κ αυτο που ειδα μου εκοψε τα γονατα. 38 πουλακια την ειχαν κανει με ελαφρα.
Ανοιξε το πορτακι ακομη ψαχνω να βρω πως κ πανε τα πουλια μου. Μου εμειναν 2 θυληκες κ 4 μικρα που ηταν μεσα στην φωλια. Τωρα ξανα απο την αρχη

😱 Λυπαμαι παρα πολυ! Τι να πω! Ρωτα τους γειτονες, κανε και μια βολτα μπορει να βρεις μερικα στο δρομο. 38 ειναι παρα πολλα! 😱

Πω! Πω! Παρα πολλα πουλακια! Κριμα!☹
Λυπαμαι πολυ Λαζικο... :Dασχετο, λογω της ημερας, το ονομα σου βγαινει απο το Λαζαρος;

Χρονια πολλα κ απο εμενα Λαζικο! Πωπω μεγαλη ατυχια! Να ρωτησω, παει το μυαλο σου στην κλοπη; Γιατι εμενα δεν μου φαινεται κ απιθανο!

Χρόνια πολλά βρε Λάζαρε, τι δώρο κι αυτό σήμερα… ☹

Τι πουλιά ήταν αυτά τα 38 που φύγανε;

Παπαγαλοι bungerigers
Ti δωρο κ αυτο ε!
Ευχαριστω παντως παιδια.
κλοπη αποκλειεται εφυγαν.

χρονια σου πολλα λαζαρε! Κριμας.σου ευχομαι να ξαναμεγαλωσει ο αριθμος των πουλιων σου πολυ γρηγορα.

χρονια πολλα κι απο μενα λαζαρε! Λυπαμαι πολυ για τα παπαγαλινια σου! Ευχομαι να βρεις κανενα και ευχομαι να μεγαλωσεις γρηγορα την παρεα σου παλι...

Χρόνια πολλά Λάζαρε! Κρίμα για τα πουλάκια. Πολύ λυπάμαι.
Ελπίζω να βρεις τα περισσότερα και για το δικό τους καλό και να ξαναφτιάξεις το παπαγαλοχωριό σου! Λες και έγινε η έξοδος του Μεσολογγίου!

Λυπάμαι πολύ Λάζαρε γι' αυτό που συνέβη... Είναι γεγονός οτι μπορούν να ανοίξουν τα πορτάκια, αν μάθουν πως ανοίγει. Έχω ακούσει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Το δικό μου κλουβί δυστυχώς δεν έχει ασφάλειες. Όταν τα βγάζω έξω να πάρουν αέρα ασφαλίζω τα πορτάκια με μικρά κλαμεράκια. Έτσι -νομίζω- είναι απίθανο να ανοίξουν και να φύγουν.
Αναρωτιέμαι αν είναι κάπως παρήγορο (για τα παπαγαλάκια όχι για τον Λάζαρο) το οτι έφυγαν 38 και όχι ένα ή δυο... Δηλαδή αν έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσής επειδή είναι πολλά σε αριθμό...😕
Παρόλα αυτά... χρόνια σου πολλά Λάζαρε! Σύντομα να αποκαταστήσεις τη ζημία και ας ελπίσουμε οτι τα πουλάκια θα είναι καλά εκεί που βρίσκονται...

Λυπάμαι πολύ Λάζαρε γι' αυτό που συνέβη... Είναι γεγονός οτι μπορούν να ανοίξουν τα πορτάκια, αν μάθουν πως ανοίγει. Έχω ακούσει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Το δικό μου κλουβί δυστυχώς δεν έχει ασφάλειες. Όταν τα βγάζω έξω να πάρουν αέρα ασφαλίζω τα πορτάκια με μικρά κλαμεράκια. Έτσι -νομίζω- είναι απίθανο να ανοίξουν και να φύγουν.
Αναρωτιέμαι αν είναι κάπως παρήγορο (για τα παπαγαλάκια όχι για τον Λάζαρο) το οτι έφυγαν 38 και όχι ένα ή δυο... Δηλαδή αν έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσής επειδή είναι πολλά σε αριθμό...😕
Παρόλα αυτά... χρόνια σου πολλά Λάζαρε! Σύντομα να αποκαταστήσεις τη ζημία και ας ελπίσουμε οτι τα πουλάκια θα είναι καλά εκεί που βρίσκονται...

Ισως Εφη... Βοηθαει και ο καιρος που ειναι ζεστος και ερχεται και καλοκαιρι... Αν βρουνε τροπο να τρεφονται εχουν περισσοτερες πιθανοτητες σαν ομαδα...

• Like
Αντιδράσεις: zxvt
Πραγματικά από την μιά μεριά είναι πολύ λυπηρό το περιστατικό και ας ελπίσουμε το πάθημα να γίνει μάθημα...Από την άλλη εύχομαι να είναι τυχερά και να επιβιώσουν μέσα στην ζούγκλα της πόλης και να μην γίνουν μεζεδάκια σε καθε λογής αρπαχτικά...☹

Πολύχρονος και του χρόνου με περισσότερα πουλάκια!

Lazare, tipose agelies kai vale giro sti perioxi sou...sigoura apo 38 poulakia kapoia mpikane sta spitia...ki mporei tha sou girisoun merika... Pantos psakse ta! 38 den einai 1 h 2...An tha mporesis na mazepsis piso toulaxiston 7-10...tha ne poli kalo...Lipame ilikrina...Poli xalia doro sou efere h tyxi...Xronia sou polla...kai min ta vazeis kato! Se ligo tha exis kainouria 40 papagalakia!

Λάζαρε λυπάμαι για αυτό που έγινε έχω χάσει και εγώ πουλάκι έτσι και καταλαβαίνω πως νιώθεις, δυστυχώς απο τα παθήματα μας μαθαίνουμε, εύχομαι να μπορέσεις να βρεις αν όχι όλα τα περισσότερα!

Χρόνια πολλά Λάζαρε. Δεν πειράζει. Καλή συνέχεια. Κάνε το τέλος αρχή.

Back