Γενικά Η μικρή Loulou, Cockatiel

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης loulou
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

loulou

PB New Member
Εγγραφή
17 Ιαν 2022
Μηνύματα
13
Πόλη
Αθήνα
Σας παρούσιάζω τη μικρή Loulou, που ήρθέ για να μείνει μαζί μας. Μολις 14 εβδομάδων, προσφατά απογαλακτισμένη η νεαρή, περιεργάζεται το καινούργιο της περιβάλλον. Εδω στο video που ακολουθεί, είναι ουσιαστικά η πρώτη μας επαφή. Δείχνει να φαίνεται πολύ χαρούμενη. παρόλο που βρίσκεται σε ξένο για εκείνη χώρο. Οι πρώην ιδιοκτήτες της μου παραχώρησαν το κλουβάκι που έχει μεγαλώσει ώσπου να συνηθισει στο καινούριο. Πως όμως θα μπορούσα σταδιακά απο την ασφάλεια του δικού της χώρου να της αλλαξω το περιβάλλον, σαφέσαστα σε ένα πολύ μεγαλύτερο κλουβί απο εκείνο που εκείνη νιώθει ασφάλεια? Εάν έχετε παρακαλώ να μου δώσετε κάποια συμβουλή, θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ :)


Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πως όμως θα μπορούσα σταδιακά απο την ασφάλεια του δικού της χώρου να της αλλαξω το περιβάλλον, σαφέσαστα σε ένα πολύ μεγαλύτερο κλουβί
Θα βάλεις και τα δύο κλουβιά δίπλα το ένα με το άλλο.
Στο μεγαλύτερο θα βάλεις τροφή, νερό και παιχνίδια.
Μπορείς να βάλεις και μια λιχουδιά όπως τσαμπί κεχρί.
Θα αφήσεις τα πορτάκια ανοιχτά, και θα περιμένεις τις αντιδράσεις της.
Είμαι σίγουρος ότι η περιέργεια, και η πείνα της θα την οδηγήσει στο καινούργιο κλουβί.
Μπορεί να μην το κάνει άμεσα, όμως πιστεύω ότι σε μία, δύο ημέρες το πολύ θα μπει μόνη της.
Να σου ζήσει η μικρούλα, και μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά.
 
Να την χαίρεσαι Κορίνα , φαίνεται πολύ γλυκό πουλάκι. Προσοχή στις σακούλες-βρακιά για κλουβιά καθώς πολλές φορές πιάνονται νύχια και τα πουλιά μπορούν να τραυματίσουν κάποιο δάχτυλο. Προσωπικά δεν τις συμπαθώ καθόλου και δεν μου αρέσουν κι αισθητικά, αυτό βέβαια είναι προσωπική γνώμη.
 
Το κλουβακι που μου παραχώρησαν "φοράει" τη συγκεκριμένη σακούλα. Το καινουργιο της κλουβι ειναι συγκριτικά μεγαλυτερο οπότε εκ των πραγμάτων λογω διαστάσεων δε θα μπορούσε να έχει σακούλα-βρακάκι. Δεν τις συμπαθώ ούτε και εγώ..
 
Back
Top