Γενικά Η παιδική χαρα μας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης markos34
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

markos34

PB New Member
Εγγραφή
16 Νοε 2013
Μηνύματα
68
Μετά το φαγητό, ώρα για παιχνίδι στο παρκάκι τους. Έτσι πέρα του οτι οτι περνάει ευχάριστα η ωρα τους, γίνεται και πιο ομαλά η μετάβαση τους απο το κλουβί με τους γονείς τούς, στο δικο τους κλουβί στο τέλος της επόμενης εβδομαδας. Η φώτο με τα πασσαλημενα με κρέμα φτεράκια, είναι αφιερωμένη (μιας και την έχω υποσχεθεί) στην maria p που τόσο με έχει βοηθησει με της πολύτιμες συμβουλές της.

Υπάρχη κάποιο θεματακι με το αρχείο zip θα το προσπαθήσω να το λύσω!
 

Συνημμένα

γίνεται και πιο ομαλά η μετάβαση τους απο το κλουβί με τους γονείς τούς, στο δικο τους κλουβί στο τέλος της επόμενης εβδομαδας
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο. Δεν πειράζει.
Ωραία νέα αλλά δεν είναι λίγο νωρίς να τα αποκόψεις εντελώς από τους γονείς; Δεν βιαζόμαστε, άφησέ τα μέχρι γύρω τους 2,5-3 μήνες, εκτός αν υπάρξουν διενέξεις και θεματάκια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Το αρχειο λεει οτι ειναι κατεστραμμενο, και δε βρισκει αρχεια μεσα στο ζιπαρισμενο φακελο. Προσπαθησε ξανα, θα περιμενουμε :)
 
άφησέ τα μέχρι γύρω τους 2,5-3 μήνες, εκτός αν υπάρξουν διενέξεις και θεματάκια.

Maria τέλος της άλλης εβδομάδα ς θα είναι περίπου 45 ημερών. Έχεις πάντως δίκιο,τώρα μερικές μέρες που μετά το τάισμα τα αφήνω να βρίσκονται μέσα στο πάρκο, είδα και εγώ ότι θα χρειαστεί και άλλος χρόνος για να τα πάρω από το κλουβί με τους γονείς τους. Τέλος του Φεβρουαρίου πάμε, δεν βιαζόμαστε. Προσπαθώ ακόμα με το αρχείο.

Το αρχειο λεει οτι ειναι κατεστραμμενο, και δε βρισκει αρχεια μεσα στο ζιπαρισμενο φακελο. Προσπαθησε ξανα, θα περιμενουμε :)

Έχεις δίκιο myra, κάτι δεν έγινε σωστά
 
Back
Top