Διατροφή Η τροφη για αγρια κανει για καναρινια;

kostasgarry

PB New Member
Εγγραφή
24 Αυγ 2010
Μηνύματα
5
Πόλη
Βόλος
Tροφη για αγρια κανει για καναρινια; Οχι σαν βασικη τροφη σαν συμπληρωμα
 
Δεν κάνει ως βασική τροφή. Τα δύο είδη έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Ως συμπλήρωμα δεν κάνει κακό αν και θα μπορούσες να συμπληρώσεις τη διατροφή τους με καλύτερους τρόπους.
 
Έχω ακούσει πως η τροφή για άγρια κάνει ως βασική τροφή λόγο του ότι τα κόκκινα πράσινα και κίτρινα πραγματάκια στην κανονική τροφή δεν κάνουν καλό στο στομάχι των πουλιών. Ισχύει;
 
Όχι. Τα καναρίνια χρειάζονται μείγμα για καναρίνια και τα ιθαγενή για ιθαγενή. Τα πολύχρωμα πραματάκια δεν είναι απαραίτητα για κανένα από τα δύο είδη πουλιών.
 
  • Like
Αντιδράσεις: mgerom
Τα πολυχρωμα πραγματακια στην τροφη των ιθαγενων πολλες φορες ειναι διαφορα αγκαθια και ημιωριμοι σποροι. κοκκινα ή πρασινα.
 
Γιάννη νομίζω πως εννοεί τα πρόσθετα που υπάρχουν σε κάποια μείγματα σπόρων.
 
δυο χρονια τουσ δινω τροφη για αγρια 14 σπορη δεν επαθαν τιποτα
 
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΓΡΙΑ 14 ΣΠΟΡΗ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
Σταύρο, ότι το κάνεις εσύ δε σημαίνει ότι είναι και σωστό η ότι μακροπρόθεσμα δεν θα έχουν πρόβλημα.
Απ'ότι φαίνεται θα πρέπει να αναθεωρήσεις (διαβάζοντας και αφού ενημερωθείς), γιατί σε κάποια πράγματα (και σε νοοτροπία) είσαι λάθος.
 
απλα ετση νομιζω εγω και αυτο το κανω παντα την περιοδω της αναπαραγωγης
 
Και κάτι παππούδες και πετ σοπ δίνουν στις άγριες καρδερίνες μείγμα για καναρίνια και δεν παθαίνουν κάτι ή και να πάθουν δεν τους νοιάζει... Σκεψου το συκώτι τους και το λίπος θα έχουν τα καναρίνια με μείγμα για ιθαγενή...
 
Back
Top