Γενικά Η ψυχοφθόρα εμπειρία του κόκκινου ακάρεως των πουλερικών

dennis3gr

PB New Member
Πόλη
Κεφαλονιά
Εχεί ζήσει κάποιος την ακόλουθη ψυχοφθόρα εμπειρία;

Καλήμερα παιδιά. Πολύ απλά όλο το σπίτι έχει γεμίσει με κόκκινο άκαρι, φυσικά και εγώ.
Απομυζά, προκαλεί δερματικά προβλήματα το βράδυ είναι επιθετικό, όταν φύγει το οίδημα (πρήξιμο) μελανιάζει έντονα το δέρμα.
Είναι φαύλος κύκλος το άκαρι αυτό.

Κάνω το σπίτι με ατμοκαθαριστή, ηλεκτρική σκούπα, συνεχεία αερισμός, τίποτα το ιδιαίτερο. Έγινε απολύμανση στο χώρο με cypermethrin 9% σε μορφή μικροκαψουλών(cs) πενιχρά αποτελέσματα.

Και το απίστευτο είναι ότι δεν έχω πουλιά δεν ασχολούμαι με πουλιά και δε ζω στην εξοχή.

Υπάρχει μια φωλιά από χελιδόνια την απομάκρυνα φυσικά. Σίγουρα από εκεί προήλθε όλο αυτό.
Αποδημητικό κόκκινο άκαρι.-

IMG_2758.png1.png3.pngIMG_5237.png
Οι φωτογραφίες είναι
με ψηφιακό ζοομ.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
[automerge]1592712943[/automerge]
Τρομερή διασπορά, κρύβεται παντού προτιμά βέβαια σκιερά μέρη, και ζεστές συσκευές.

Συνημμένα

• 2.webp
    2.webp
    762 bytes · Προβολές: 3
Τελευταία επεξεργασία:
Αν πρόκειται για την "κόκκινη ψείρα" (δες στο δεύτερο άρθρο που σου παραθέτω), λέγεται από τα μέλη του forum (προσωπική εμπειρία δεν έχω), ότι το Elector, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, αν και νομίζω ότι θα χρειαστείς μάλλον σχετικά μεγάλη ποσότητα.
Γενικά θα μας ήταν ενδιαφέρον να μας ενημερώσεις για την εξέλιξη της αντιμετώπισης του όλου θέματος.

Μπορείς να διαβάσεις και αντίστοιχα θέματα γράφοντας τη λέξη elector εδώ

Έχω την εντύπωση από τη στιγμή που προσβάλλει και ανθρώπους μιλάμε σίγουρα για ψύλλους...

Back