Αγορά Θέλω ήμερο παπαγάλο μέχρι 100 euro

leontios2000

PB New Member
Εγγραφή
9 Ιουν 2022
Μηνύματα
1
Πόλη
thessaloniki
Θέλω παπαγάλο μεχρι 100 euro ηρεμο Θεσσαλονίκη
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα.
Νομίζω ότι το ξεκινάς λάθος, πρώτα διαλέγουμε το είδος του παπαγάλου που μας ενδιαφέρει, ενημερωνόμαστε για τις απαιτήσεις του, και κατόπιν ψάχνουμε τον κατάλληλο εκτροφέα και ρωτάμε για την τιμή του.
Αν το ανώτατο όριο είναι 100€ είσαι για μικρό παπαγάλο (budgie, cockatiel, parrotlet, lovebird) .
Στείλε προσωπικό μήνυμα στο Γιώργο από το Κιλκίς @Geokilkis κάτι θα σου βρει.
 
Εχεις ξεκινησει λαθος φιλε μου , το μεχρι 100 ευρω ημερο σημαινει παπαγαλος μικρου-μεσαιου μεγεθους (οχι ολοι) εχεις κλουβι αναλογο ? Τι παπαγαλο μπορεις εσυ να εχεις? Δεν εχουν ολοι οι παπαγαλοι τον ιδιο χαρακτηρα επισης δεν κανουν και τον ιδιο θορυβο. Πρεπει να ψαξεις πρωτα αυτα και μετα να αποφασισεις .
 
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να διαβάσουμε μερικά πράγματα για το είδος που μπορούμε να αποκτήσουμε. σε αυτό το όριο τιμών μπορείς να αποκτήσεις budgie, lovebirds, parrotlet, lineolated και cockatiel.
Αφού καταλήξουμε στο είδος, το συζητάμε με τους υπόλοιπους για να μας πουν τις προσωπικές τους εμπειρίες και αφού καταλήξουμε στο είδος τότε ψάχνουμε για κλουβί και πουλάκι.
Θα σου πρότεινα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός πριν αποκτήσεις κάποιο πουλάκι ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος πως ο μικρός φίλος σου έχει μεγαλώσει σε σωστά χέρια και είναι υγιές.
Αν καταλήξεις σε κάποιο είδος μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις το αντίστοιχο πουλάκι είτε από εμένα είτε από κάποιον άλλον εκτροφέα.
 
Back
Top