Αγορά Θέλω κοκατού

Πόλη
Αθήνα
θελω πολυ να παρω εναν κοκατου αλλα πολλα τα λεφτα δεν τα εχο για να τα διαθεσω, οποτε εαν καποιος απο ολους εσας θελει να μου χαρισει εναν θα ημουν ευγνωμων! Ευχαριστω εξ΄αρχης.

και πώς θα τον φροντίσεις;το να θέλεις κάτι δεν είναι αρκετό! Πρέπει να παλαίψεις να το αποκτήσεις...
ούτε το εκτιμάς αν το αποκτήσεις εύκολα...
εγώ και να είχα, δε σου χάριζα... Ξεφτυλίζεις το ζώο έτσι πιστευω...

συμφωνώ μαζί σου Σοφία αλλα είδα οτι κ ο Αλεξης αναταλάσει ολόκληρη οικογένεια κοκατίλ κόντεψα να κλάψω όταν την είδα.

μακάρι να είχα κοκατούληδες να τους αντάλλασσα με τα κοκατιλάκια, τα λατρεύω.

συμφωνώ μαζί σου Σοφία αλλα είδα οτι κ ο Αλεξης αναταλάσει ολόκληρη οικογένεια κοκατίλ κόντεψα να κλάψω όταν την είδα.

μακάρι να είχα κοκατούληδες να τους αντάλλασσα με τα κοκατιλάκια, τα λατρεύω.
δεν καταλαβαίνω το πόστ σου (Γιάννη;)ή μήπως (Λίτσα;)
τι εννοείς;οτι το να ανταλάσσουμε τα ζωάκια μας για κάτι άλλο πιο "μουράτο"είναι καλό?
Συγγνώμη, διαφωνώ, με κάθε επιφύλαξη γιατι ενδέχεται να μην έχω καταλάβει...
Εγώ, κάποτε όταν θέλησα πάρα πολύ κάτι, δούλεψα, στερήθηκα, το πήρα, το ευχαριστήθηκα, είμαι και περήφανη που το έχω...

μπορεί να είναι λάθος μου... Μάλλον έπρεπε να ζητήσω ανταλλαγή με κάτι άλλο που το έχω και το έχω βαρεθεί...🙄
Ελάτε τώρα, ας σοβαρευτούμε, δεν είναι αναλώσιμα υλικά τα ζωάκια...

κανεις δεν ειπε σοφια οτι ειναι αναλωσιμα! Οι αποψεις του καθενος ειναι προσωπικες και δεν πρεπει να τις κρινουμε νομιζω! Αυτη ειναι η αποψη μου βεβαια! Δηλαδη αν εγω ειχα 7 παπαγαλακια και ενα κοκατιλ και εβρισκα καποιο εμπιστο ατομο απο εδω μεσα να παρει το κοκατιλ μου γιατι εχει κι αυτος ενα δεν θα του το δινα για να χει το κοκατιλ μου μια καλυτερη ζωη και παρεα. Αλλα με ανταλλαγμα να μου δωσει κι αυτος ενα παπαγαλακι που θα μπορω να φροντιζω και να χει κι αυτο παρεα;ολοι μας προσπαθουμε για το καλυτερο! Αλλα υπαρχουν και αυτοι που οπως λες τα βαριουνται! Αλλα δεν νομιζω ο κ. Αλεξης να βαριοταν ενα ζευγαρι κοκατιλ που του γενναει! Ισα ισα καθε αλλο...)

μα, δεν έκρινα κανένα, απλά την άποψή μου είπα... Και πάντα τη λέω όπως ακριβώς τη σκέφτομαι...
ανταλάσσω μπουκάλια με μανταλάκια ένα πράμα; Οκ,ότι πείτε...
κι εγω που νόμιζα οτι τα πουλάκια δεν είναι αντικείμενα...

δεν ειναι αντικειμενα! Και κανενας δεν λεει κατι τετοιο! Προς θεου! Ολοι μας ειμαστε γραμμενοι εδω για να προσφερουμε κατι παραπανω στα ζωακια μας που τοσο αγαπαμε! Μην τα παρεξηγουμε ολα!:D
ΦΙΛΙΚΑ!

τι εννοείς;οτι το να ανταλάσσουμε τα ζωάκια μας για κάτι άλλο πιο "μουράτο"είναι καλό?
Συγγνώμη, διαφωνώ, με κάθε επιφύλαξη γιατι ενδέχεται να μην έχω καταλάβει...
Εγώ, κάποτε όταν θέλησα πάρα πολύ κάτι, δούλεψα, στερήθηκα, το πήρα, το ευχαριστήθηκα, είμαι και περήφανη που το έχω...

μπορεί να είναι λάθος μου... Μάλλον έπρεπε να ζητήσω ανταλλαγή με κάτι άλλο που το έχω και το έχω βαρεθεί...🙄
Ελάτε τώρα, ας σοβαρευτούμε, δεν είναι αναλώσιμα υλικά τα ζωάκια...

Άπλά σωστή!

έτσι όπως το κατάλαβες έχεις δίκιο Σοφία. αυτό που ενοούσα είναι πως αν είχα ζευγάρι κοκατου κ έκαναν μωρα λογικα κάποια θα χάριζα... Τωρα αφου κάποιος δίνει τα κοκατίλ του κ εγω τα λατρεύω θα τα επαιρνα κ θα έδινα ενα κοκατου... Οκ ως εδω;

Τωρα ο λόγος που ο Αλέξης τα δίνει αν είναι αυτός που λές δλδ για να πάρει εναν πιο μουράτο παπαγάλο κ εμένα δεν μ΄αρέσει αλλα για το καλό τους (τον κοκατίλ) εγω θα τον βοηθούσα.

Ακόμη κ αν τα βαρέθηκε σημαίνει ότι είναι ώρα να βρούν ένα καλύτερο σπίτι.

όσο για τον κοκατου ελπίζω να τον θέλει τοσο πολύ ωστε να του δωσει την αγαπη που του αξίζει.

όταν είπα ότι κόντεψα να κλάψω όταν είδα την οικογένεια σκεφτόμουν μέσα μου ότι ποτέ δεν το έκανα αυτό δηλαδη να τους δώσω.

βεβαια όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι κ ο καθεις πράτει όπως σκέφτεται

ΛΙΤΣΑ

και πώς θα τον φροντίσεις;το να θέλεις κάτι δεν είναι αρκετό! Πρέπει να παλαίψεις να το αποκτήσεις...
ούτε το εκτιμάς αν το αποκτήσεις εύκολα...
εγώ και να είχα, δε σου χάριζα... Ξεφτυλίζεις το ζώο έτσι πιστευω...
Τι επίθεση είναι αυτή;
Δεν την καταλαβαίνω!
Πρέπει να πληρώσεις αδρά για να αγαπήσεις ένα ζωάκι;Εγώ όλα τα ζώα που έχω τα έχω αποκτήσει δωρεάν εκτός από τα παπαγαλάκια που έδωσα λεφτά στον άνθρωπο που μου τα έδωσε για να αγοράσει ένα σακί τροφή για τα υπόλοιπα 100 + πουλιά που έχει γιατί δεν τα εμπορεύεται αλλά τα έχει μονο για την δική του ευχαρίστηση
Θα παρακαλούσα τον υπεύθυνο την συζήτησης να διαγράψει όλες της απαντήσεις από αυτήν την αγγελία

Θα παρακαλούσα τον υπεύθυνο την συζήτησης να διαγράψει όλες της απαντήσεις από αυτήν την αγγελία
Ότι γράφει δεν ξεγράφει παρά μόνο αν παραβαίνει τους όρους χρήσης του φόρουμ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει και να υποστηρίξει τις απόψεις του από όλες τις πλευρές. Είναι περισσότερο από αυτονόητο πως δεν είναι δυνατόν να συμφωνούν όλοι με κάποια άποψη. Επομένως, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να τη διαγράψει, εφόσον η άποψη αυτή δεν υποστηρίζει την παρανομία.

Τι επίθεση είναι αυτή;
Δεν την καταλαβαίνω!
Πρέπει να πληρώσεις αδρά για να αγαπήσεις ένα ζωάκι;Εγώ όλα τα ζώα που έχω τα έχω αποκτήσει δωρεάν εκτός από τα παπαγαλάκια που έδωσα λεφτά στον άνθρωπο που μου τα έδωσε για να αγοράσει ένα σακί τροφή για τα υπόλοιπα 100 + πουλιά που έχει γιατί δεν τα εμπορεύεται αλλά τα έχει μονο για την δική του ευχαρίστηση
θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι για την ελευθερία του λόγου πολέμησαν λαοί!
όπως ελεύθερα ζητάς κάτι, ελεύθερα κρίνεσαι...

Διαβαζω τοσες μερες αυτο το μηνυμα κ απορω γιατι εχουμε κολλησει ΤΟΣΟ πολυ σε αυτην την αγγελια.. Καθενας ειναι ελευθερος να ζητησει ο,τι θελει μεσα σε αυτο το σαιτ, εφοσον δεν παραβιαζει τους κανονες φυσικα! Το γιατι εχουμε κολλησει με τον αλεξη-δεν τον ξερω καν τον ανθρωπο απλως ειδα οτι ζητησε κατι ευγενικα αποτι παρατηρω. Γιατι δε σχολιαζαμε αρνητικα τοτε κ σε αυτα τα θεματα;https://community.petbirds.gr/threa...δεν-τον-θέλει-ας-επικοινωνήσει-μαζί-μου.5947/, https://community.petbirds.gr/threads/Ζητώ-ΖΑΚΟ.5963/. Καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του φυσικα, καθενας δικαιουται να εχει ελευθερια του λογου οπως καθενας εχει δικαιωμα να ζηταει οτι θελει μεσα σε επιτρεπομενουες κανονες φυσικα!
αλλα μην ειμαστε υπερβολικοι! Ποιος ειπε οτι επειδη θα μου χαρισουν κατι θα του συμπεριφερομαι οπως μου κατεβει επειδη δεν το απεκτησα με τα λεφτα μου;καμια σχεση το ενα με το αλλο. Καμια σχεση το πως θα αποκτησει καποιος το ζωακι-πουλακι-παπαγαλο με το πως θα του συμπεριφερθει. Δηλαδη αυτος που το αγοραζει του συμπεριφερεται μια χαρα ε;δε το νομιζω κ εχουμε διαπιστωσει πολλες φορες τραγικα πραγματα-βλεπε μακαο παπαγαλο σε βενζιναδικα κ κακοποιημενα ζωακια σε διαφορες περιοχες. Κ αντιστοιχα παπαγαλοι κ καναρινια που χαριστηκαν κ αυτοι που τα πηραν να τα λατρευουν κ να το αποδεικνυουν μεσα απο αυτο το σαιτ.
θεωρω πως ηρθε η ωρα να σταματησουμε να σχολιαζουμε. Επαναλαμβανω οτι δε γνωριζω τον αλεξη καθολου απλως δε μου αρεσαν τα αλλα μηνυματα κ θεωρησα σωστο νατο γραψω κνα πω τη γνωμη μου. Προτεινω να κλεισει εδω το θεμα, μιλαω φιλικα παντα χωρις να θελω να θιξω κανεναν. Πολυ απλα εαν καποιος δε θελει να χαρισει κατι σε καποιον, η ακομα κ στον συγκεκριμενο χρηστη, ας μην το κανει,ιδιως εαν θεωρει πως δεν αξιζει το να του χαριστει κατι. Αυτα απο εμενα.

Εγω παιδια συμφωνω απολυτα με οτι λεει η αννα... Και εμενα πολλες φορες μου εχουν χαρισει καποια ζωα αλλα αυτο δεν ειναι λογος οτι δεν θα τους συμπεριφερομαι το ιδιο με τα αλλα που τα αγορασα...
Επισης επειδη διαβασα ενα μηνυμα... Ο Αλεξης πιστευω ως δεν ανταλασει ουτε γιατι τα εχει βαρεθει ουτε για να παρει κατι ποιο "μουρατο" ολα αυτα τα κοκατιλ και τα κλουβια, απλως θελει να δωσει ενα μεγαλυτερο κινητρο στο να του δωσουν ενα κοκατου... Ολοι ξερουμε οτι αυτα τα πουλια ειναι πανεμορφα και αν καποιοι εχετε δει απο πρωιγουμενο ποστ μου ενδιαφερομουν κι εγω παρα πολυ για αυτα τα πολυλια γιατι μου αρεσουν εκπηκτικα, αλλα ο λογος που τα παρατησα ειναι η τιμη τους...

Φιλικα,
Σταυρος

ναι βρε παιδια ότι κ να λέμε είναι εικασίες. μόνο αυτός ξέρει για ποιον λόγο θέλει να κάνει αυτήν την ανταλλαγή.

ο ποιος σημαντικός λογος είναι η επικοινωνία, δεν έχω καλή επικοινωνία με τα κοκατηλ δεν φταίνε τα πουλιά προς θεού απλά δεν εχω…...
τα αγαπάω, τα προσέχω τους τα παρέχω όλα τους φέρομαι όπως σε όλα τα πουλιά που έχω και είχα και έχουν την ίδια αντιμετώπιση όπως θα είχε και το κοκaτου..

τέλος με την αγγελία.

στο τέλος θα είμαι ο παρεξηγημένος της παρέας.

ανταλάσσω μπουκάλια με μανταλάκια ένα πράμα; Οκ,ότι πείτε...
κι εγω που νόμιζα οτι τα πουλάκια δεν είναι αντικείμενα...
Πες πως εγώ έχω ένα ζευγάρι κοκατιλ και γενήσουν 4 κοκατιλακια και εγώ θέλω να κρατήσω 2 αλλά μου αρέσουν πολλύ και οι κονουρες και εσύ έχεις ζευγάρι κονούρες και γενάνε και εσένα σου αρέσουν και τα κοκκατιλ και θές 2 πουλάκια να κρατήσεις κι εγώ σου δίνω ένα κοκκατίλ κι εσύ μια κονούρα τα οιπόλοιπα τα χαρίζουμε για αυτό είναι η ανταλαγή...
Φιλικά πάντα

Back