ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΡΥΠ.
Banned
θελω πολυ να παρω εναν κοκατου αλλα πολλα τα λεφτα δεν τα εχο για να τα διαθεσω, οποτε εαν καποιος απο ολους εσας θελει να μου χαρισει εναν θα ημουν ευγνωμων! Ευχαριστω εξ΄αρχης.
δεν καταλαβαίνω το πόστ σου (Γιάννη;)ή μήπως (Λίτσα;)συμφωνώ μαζί σου Σοφία αλλα είδα οτι κ ο Αλεξης αναταλάσει ολόκληρη οικογένεια κοκατίλ κόντεψα να κλάψω όταν την είδα.
μακάρι να είχα κοκατούληδες να τους αντάλλασσα με τα κοκατιλάκια, τα λατρεύω.
τι εννοείς;οτι το να ανταλάσσουμε τα ζωάκια μας για κάτι άλλο πιο "μουράτο"είναι καλό?
Συγγνώμη, διαφωνώ, με κάθε επιφύλαξη γιατι ενδέχεται να μην έχω καταλάβει...
Εγώ, κάποτε όταν θέλησα πάρα πολύ κάτι, δούλεψα, στερήθηκα, το πήρα, το ευχαριστήθηκα, είμαι και περήφανη που το έχω...
μπορεί να είναι λάθος μου... Μάλλον έπρεπε να ζητήσω ανταλλαγή με κάτι άλλο που το έχω και το έχω βαρεθεί...
Ελάτε τώρα, ας σοβαρευτούμε, δεν είναι αναλώσιμα υλικά τα ζωάκια...
Τι επίθεση είναι αυτή;και πώς θα τον φροντίσεις;το να θέλεις κάτι δεν είναι αρκετό! Πρέπει να παλαίψεις να το αποκτήσεις...
ούτε το εκτιμάς αν το αποκτήσεις εύκολα...
εγώ και να είχα, δε σου χάριζα... Ξεφτυλίζεις το ζώο έτσι πιστευω...
Ότι γράφει δεν ξεγράφει παρά μόνο αν παραβαίνει τους όρους χρήσης του φόρουμ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει και να υποστηρίξει τις απόψεις του από όλες τις πλευρές. Είναι περισσότερο από αυτονόητο πως δεν είναι δυνατόν να συμφωνούν όλοι με κάποια άποψη. Επομένως, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να τη διαγράψει, εφόσον η άποψη αυτή δεν υποστηρίζει την παρανομία.Θα παρακαλούσα τον υπεύθυνο την συζήτησης να διαγράψει όλες της απαντήσεις από αυτήν την αγγελία
θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι για την ελευθερία του λόγου πολέμησαν λαοί!Τι επίθεση είναι αυτή;
Δεν την καταλαβαίνω!
Πρέπει να πληρώσεις αδρά για να αγαπήσεις ένα ζωάκι;Εγώ όλα τα ζώα που έχω τα έχω αποκτήσει δωρεάν εκτός από τα παπαγαλάκια που έδωσα λεφτά στον άνθρωπο που μου τα έδωσε για να αγοράσει ένα σακί τροφή για τα υπόλοιπα 100 + πουλιά που έχει γιατί δεν τα εμπορεύεται αλλά τα έχει μονο για την δική του ευχαρίστηση
Θα παρακαλούσα τον υπεύθυνο την συζήτησης να διαγράψει όλες της απαντήσεις από αυτήν την αγγελία
Πες πως εγώ έχω ένα ζευγάρι κοκατιλ και γενήσουν 4 κοκατιλακια και εγώ θέλω να κρατήσω 2 αλλά μου αρέσουν πολλύ και οι κονουρες και εσύ έχεις ζευγάρι κονούρες και γενάνε και εσένα σου αρέσουν και τα κοκκατιλ και θές 2 πουλάκια να κρατήσεις κι εγώ σου δίνω ένα κοκκατίλ κι εσύ μια κονούρα τα οιπόλοιπα τα χαρίζουμε για αυτό είναι η ανταλαγή...ανταλάσσω μπουκάλια με μανταλάκια ένα πράμα; Οκ,ότι πείτε...
κι εγω που νόμιζα οτι τα πουλάκια δεν είναι αντικείμενα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας