Αγορά Θέλω να αγοράσω καναρίνια μαλινουά (αρσενικό και θηλυκό)

stylkons1

PB New Member
Εγγραφή
14 Μαϊ 2020
Μηνύματα
48
Πόλη
Χίος
καλησπέρα, θέλω να πάρω μαλινουά(αρσενικό και θυληκό), αλλά δεν θέλω να πάω σε κάποιο πετσοπ καθώς δεν τα εεμπιστεύομαι. έχετε να μου προτήνεται κάποιον στην αθήνα?
 
οκ ευχαριστώ για την απάντηση θα επικοινωνήσω με κάποιον σύλλογο απο σεπτέμβρη.
έχω στην διάθεση μου μόνο ένα κλουβί το οποίο είναι ζευγαρώστρα. μπορώ να βάλω το κάθε καναρίνι σε μια μεριά της ζευγαρώστρας με το διαχχωριστικό στην μέση ώστε να μην βλέπονται ή πρέπει να τα έχω σε εντελώς διαφορετικά κλουβιά?
 
δυστηχώς δεν μπορώ να βρω πως στέλνω μνμ 🥺🥺...αν μπορέσει ο @ROLLING STONES ας επικοινωνήσει μαζί μου είτε απο εδώ είτε στο μειλ που παραθέτω.
 
μπορώ να βάλω το κάθε καναρίνι σε μια μεριά της ζευγαρώστρας με το διαχχωριστικό στην μέση ώστε να μην βλέπονται
Ο χώρος που θα έχουν θα είναι πολύ μικρός.
να τα έχω σε εντελώς διαφορετικά κλουβιά?
Αυτή θα είναι η καλύτερη λύση για να μπορούν να γυμνάζουν τα φτερά τους.
 
Έχω σκοπό να πάρω μεγάλη ζευγάρωστρα όχι τις 60αρες, πχ μια των 90 πιστεύω θα είναι καλη
 
Και πάλι όμως με την 90ρα που όντως είναι πολύ πιο άνετη, θα μπορέσεις να έχεις κυρίως θηλυκά καναρίνια μέσα, μια και τα αρσενικά συνήθως τσακώνονται, ενώ αν τη χωρίσεις την 90ρα θα υπάρχει χώρος 30 εκατοστών στο κάθε διαμέρισμα το οποίο είναι λίγο. Επίσης, αν σκοπεύεις να πάρεις ζευγάρι καναρίνια, δεν συνηθίζεται να διαβιώνουν στο ίδιο κλουβί όλο το έτος, παρά μόνο στη φάση της αναπαραγωγής, γιατί αλλιώς το αρσενικό θα κελαηδά λιγότερο και πιθανά να έχεις αυγά, νεοσσούς σε ακατάλληλες εποχές, και με πιο χαμηλά ποσοστά επιβίωσης.
 
δεν το ξεκαθαρισα μαλλον, μια ζευγαρώστρα περίπου 90 εκατοστών που να χωρίζεται στα 2 όχι στα 3. δεν έχω ψάξει βέβαια ακόμα στην αγορά να δω αν υπάρχει. αυτό το κάνω ώστε να μην αγοράζω έξτρα κλουβιά αφού η ζευγαρώστρα μπορεί να χρησημοποιηθεί σαν ζευγαρώστρα στην αναπαραγωγική περίοδο και σαν δύο ξεχωριστα κλουβια για 2 πουλάκια το καθένα στην μία μερια και με το διαχωριστικό για να μην βλέπονται
 
Back
Top