Αγορά Θέλω να αγοράσω παπαγάλο.

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης santo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

santo

PB New Member
Εγγραφή
25 Ιουλ 2014
Μηνύματα
2
Καλησπέρα φίλοι,

θέλω να αγοράσω ένα μεγάλο παπαγάλο. Οι δύο κατηγορίες που με ενδιαφέρουν οι Macaw (αρα αραράουνα περισσότερο) & African Grey.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μόνο απο χομπίστα. Μένω Σαντορίνη, ξέρω απο φύση και άγρια πουλία, καθώς έχω φιλοξενήσει τραυματισμένα περαστικά πτηνά, όπως κουκουβάγιες τιτο και έχω μεγαλώσει νεογέννητες κουρούνες. Ενδιαφέρομαι για μια οικονομική λύση καθώς όπως ολοι όσοι ασχολούνται με ζώα ξέρουν ότι τα πολλά έξοδα έρχονται μετά την αγορά του κατοικιδιου.

Ευχαριστώ
 
Εφοσον προσανατολιζεσαι σε χομπιστα εκτροφεα διαβασε αυτο Ανατροφή νεοσσών με τη μέθοδο του co-parenting για να εχεις μια εικονα του πως εχουν τα πραγματα με το μεγαλωμα των νεοσσων που θα βρεις να πωλουνται. 😉 Αυτα τα πουλια εχουν μια τιμη που δεν ειναι μικρη απ'οπου κι αν τα βρεις εκτος αν δεν μιλας για μωρο αλλα για πουλι που δινουν για καποιους λογους και που συνηθως τα δινουν αρκετα φθηνοτερα. Να εισαι λοιπον πολυ προσεχτικος στις αγγελιες που πουλανε ενηλικα πουλια για τον λογο που τα αποχωριζονται. Η τιμη πολλες φορες αντικατοπτριζει την ποιοτητα της εκτροφης που μπορει να εχει ενας χομπιστας εκτροφεας κατι που δεν μπορει να σου προσφερει η μαζικη εκτροφη. Εξαρταται τι θελεις να αγορασεις λοιπον. :)

Και καλωσηρθες! Αν θελεις μπορεις να μας συστηθεις. 😉
 
Ευχαριστώ για την απάντηση Φοίβο.
Χωρίς δεύτερη σκέψη απο χομπίστα. Δεν βιάζομαι να πάρω παπαγάλο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αλλά θέλω μέσα στον χειμώνα να έχω αγοράσει. Κοίταξα στις αγγελίες της ΧΕ και είδα αρκετά οικονομικές λύσεις. Άλλα δεν μπορώ να ξέρω πραγματικά τι κρύβεται πίσω απο την πώληση. Είναι ξεφόρτωμα, είναι απροσδόκητος αποχωρισμός; Θέλω κάποιον μερακλή, που τα αγαπά και να μιλίσουμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Ενήλικο πτηνό καθώς και νεοσσό. Δεν έχω πρόβλημα να το συζητήσουμε. Και στο κάτω κάτω ίσως δώσουμε και κάτι παραπάνω για κάτι καλό.
 
Back
Top