Γενικά Θέλω να αποκτήσω παπαγάλο

Ναι είναι σύμφωνοι στην αγορά του.

Και θέλω τη γνώμη σας για το τι παπαγαλο να αγορασω
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα κρατήσει για ένα διάστημα τριών μηνών τον παπαγάλο της γιαγιάς μου οπότε δεν είμαι τελειως αρχάριος. Ψάχνω έναν μεγάλο παπαγαλο...

Βοηθήστε με στο τι είδος να επιλεξω...
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πέρα από την ενίσχυση τους για την αγορά του παπαγάλου θα πρέπει να σκεφτείτε όλοι μαζί ότι πρόκειται για πλασματα που ζουν αρκετά χρόνια και ίσως αργοτερα θα πρέπει να τον αναλάβουν εκείνοι εξολοκλήρου αν σπουδασεις σε άλλη πολη και φυσικά ότι όπως όλα τα ζωντανά κάποιες φορές αρρωσταινουν και χρειάζονται επισκέψεις σε πτηνιατρους.
 
Μπορώ να διαθεσω πολλά χρήματα και αν σπουδάσω θα τον πάρω μαζί επίσης τα έχω σκεφτεί και ότι θα αρρωστήσει και ξέρω καποιους πτηνιατρους
 
Θοδώρη καλό είναι να διαβάσεις για τις ράτσες των παπαγάλων εδώ https://community.petbirds.gr/forums/articles/?prefix_id=94 και να δεις ποιο είναι αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Καλό είναι να συζητήσεις με τους γονείς σου να δεις αν είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν το πούλι όσο εσύ θα σπουδάζεις ή όταν θα είσαι φαντάρος.

Οι μεγάλοι παπαγάλοι ζουν πολλά χρόνια και η ευθύνη είναι τεράστια. Μπορεί σε μερικά χρόνια οι υποχρεώσεις που θα έχεις να μη σου επιτρέπουν να ασχοληθείς μαζί του.

Εγώ λοιπόν θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις σε αυτή τη φάση κάποιο μεγάλο αλλά να δεις τα Parrotlet, τα Κοκατίλ ή τα Budgie που σου είπε ο Γιάννης.
 
Back
Top