Καλημέρα θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να βρω ένα οικονομικό κλουβί για δύο κοκατιλ.σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας
Μέχρι πόσα χρήματα περίπου;θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να βρω ένα οικονομικό κλουβί για δύο κοκατιλ
Η άποψη των παιδιών που συμμετέχουν στο θέμα που συζητάτε έχει μεγαλύτερη αξία από τη δική μου λόγω της εμπειρίας τους. Αν κάποιος άλλος έχει να προσθέσει κάτι, ακόμη και μια διαφορετική άποψη, να είσαι σίγουρη ότι θα το κάνει.@Stavros το κλουβί αυτό που μου προτείνει η @Vada είναι καλό για τα δύο κοκατιλ μαζί;
Μια χαρά είναι για ΔΎΟ πουλάκια.@TZANNSPY νομίζω ότι το κλουβί αυτό δεν έχει το κατάλληλο ύψος για παπαγάλους.Τα 46cm ύψος είναι λίγα για cockatiel,τους αρέσει το σκαρφάλωμα.
Εννοεί ότι συγκριτικά με τα κλουβιά που έβαλες εσύ σε φωτογραφίες, αυτό που σου προτείνει ο Σπύρος είναι καλύτερο@TZANNSPY μπερδεύτηκα λίγο με αυτό που είπες. Αυτά που προτείνει στον εαυτό της; Εννοείς τα κλουβιά που βρήκα; Ή το κλουβί που με είπε η vada;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας