Φροντίδα Θέλω να βρω ένα οικονομικό κλουβί για δύο κοκατίλ

Οι διαστάσεις πάντως είναι αρκετά μεγαλύτερες από αυτό που έχεις 😉 βέβαια κάποιος πιο ειδικός μπορεί να σε ενημερώσει για το αν είναι κατάλληλο για δύο κοκατιλ

Από αυτά που βρήκα κάνει κανένα; Βοήθεια παρακαλώ ή γνώμη

Συνημμένα

• 01.webp
    01.webp
    17,5 KB · Προβολές: 23
  • 02.webp
    02.webp
    21,8 KB · Προβολές: 22
  • 03.webp
    03.webp
    27,9 KB · Προβολές: 23
  • 04.webp
    04.webp
    29,1 KB · Προβολές: 25
  • 05.webp
    05.webp
    24,1 KB · Προβολές: 28
@Gogou Maria επειδή το έχω ψάξει λίγο με τα κλουβιά μέχρι 50€ καινούργιο καλό κλουβί για δύο cockatiel δύσκολο να βρεις.Το κλουβί που σου προτείνω είναι μια καλή λύση.

@Stavros το κλουβί αυτό που μου προτείνει η @Vada είναι καλό για τα δύο κοκατιλ μαζί;
Η άποψη των παιδιών που συμμετέχουν στο θέμα που συζητάτε έχει μεγαλύτερη αξία από τη δική μου λόγω της εμπειρίας τους. Αν κάποιος άλλος έχει να προσθέσει κάτι, ακόμη και μια διαφορετική άποψη, να είσαι σίγουρη ότι θα το κάνει. 🙂

@Stavros το κλουβί αυτό που μου προτείνει η @Vada είναι καλό για τα δύο κοκατιλ μαζί;

Η πιο καλή και φθηνή λύση για δύο κοκατίλ είναι αυτή: 🤔

1563l.webp

Και όταν τα οικονομικά το επιτρέψουν, πετάς άλλον έναν όροφο από πάνω... 😉

@Stavros @Vada ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος έμπειρος για το κλουβί που με είπες αλλά θα περιμένω ακόμα λίγο και θα το παραγγείλω εύχομαι να είναι καλό και για τα δύο κοκατιλ

@Stavros @Vada ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος έμπειρος για το κλουβί που με είπες αλλά θα περιμένω ακόμα λίγο και θα το παραγγείλω εύχομαι να είναι καλό και για τα δύο κοκατιλ
Κάνε λίγη υπομονή. Ο @TZANNSPY άλλωστε έχει κοκατίλ και γνωρίζει όσα χρειάζεται για την ευζωία τους.

@TZANNSPY νομίζω ότι το κλουβί αυτό δεν έχει το κατάλληλο ύψος για παπαγάλους.Τα 46cm ύψος είναι λίγα για cockatiel,τους αρέσει το σκαρφάλωμα.
Μια χαρά είναι για ΔΎΟ πουλάκια.
Εννοείται πως όσο μεγαλύτερο και ψηλότερο τόσο το καλύτερο.
Από αυτά που προτείνει στον εαυτό της είναι καλύτερο για ΔΎΟ πουλάκια.
Έχω και κοκατίλ και από όλα τα κλουβιά...
[automerge]1613715144[/automerge]
@Stavros @Vada ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος έμπειρος για το κλουβί...

Στα πόσα ένσημα θεωρείται κάποιος έμπειρος; 😀😁😂

Για ένα πουλάκι μπορείς να πάρεις ένα ψηλό και στενό κλουβί αλλά για δύο είναι προτιμότερο αυτό που σου δείχνω.

Όλα αυτά, φυσικά, είναι μεσοβέζικες λύσεις μπροστά στα κλουβιά των 150€+++ αλλά μπήκε οικονομικός περιορισμός...

@TZANNSPY μπερδεύτηκα λίγο με αυτό που είπες. Αυτά που προτείνει στον εαυτό της; Εννοείς τα κλουβιά που βρήκα; Ή το κλουβί που με είπε η vada;

@TZANNSPY μπερδεύτηκα λίγο με αυτό που είπες. Αυτά που προτείνει στον εαυτό της; Εννοείς τα κλουβιά που βρήκα; Ή το κλουβί που με είπε η vada;
Εννοεί ότι συγκριτικά με τα κλουβιά που έβαλες εσύ σε φωτογραφίες, αυτό που σου προτείνει ο Σπύρος είναι καλύτερο

Back