Γενικά Θέλω να μεταφέρω καναρίνι από την Ισπανία στη Μυτιλήνη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ace21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ace21

PB New Member
Εγγραφή
27 Δεκ 2017
Μηνύματα
350
Πόλη
Μυτιλήνη
Αν χρειαστει φιλοξενια το πουλακι κατα την επιστροφη λογω του οτι εχεις διπλο ταξιδι μην διστασεις!

Καταρχήν Αντώνη @Tony Forpus ευχαριστώ για την προσφορά.

Επαναφέρω το θέμα παιδιά γιατί πλησιάζει η ώρα για την επιστροφή μου.

Για να υπενθυμίσω λίγο, θέλω να μεταφέρω αυτό το πουλάκι από την Ισπανία που βρίσκομαι προς το μέρος κατοικίας μου στην Ελλάδα (Μυτιλήνη).
Το θέμα είναι όμως παιδιά ότι έστειλα μειλ στην αεροπορική εταιρεία (SWISS) με την οποία υπάρχει ανταπόκριση προς Λέσβο και με την οποία θα ταξιδέψει συγγενικό μου πρόσωπο που ήρθε να με επισκεφθεί για λίγες μέρες, και δεν δέχονται το πουλάκι ούτε στην καμπίνα ούτε στο χώρο αποσκευών.
Για μένα θα είναι πιο δύσκολο διότι οι πτήσεις μου δεν είναι ανταπόκριση (και φυσικά διαφορετικές εταιρείες).
Η swiss με παρέπεμψε στην μεταφορική της εταιρεία αλλά μέσω του site δεν βγάζω άκρη να στείλω ένα μειλ να ρωτήσω (https://www.swissworldcargo.com/en/home)
Σκέφτομαι να απευθυνθώ σε άλλη μεταφορική. Καμία πρόταση από εσάς;
 
Απο αλλες περιπτωσεις που εχω διαβασει το κοστος ειναι υψηλο! Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο ωστε να σε κατευθυνουνε
Phone
+34 91 312 0750
Fax
+34 91 329 5568
[email protected]
 
Τελευταία επεξεργασία:
Έχω στείλει mail και στις δύo εταιρείες και περιμένω απάντηση. Το τηλέφωνο δεν το προτιμώ γιατί πολλές φορές δεν βρίσκεις κάποιον να μιλάει αγγλικά. Θα σας κρατάω ενήμερους.

Ρίξε μια ματιά

Φαίνεται πολύ καλή και οργανωμένη εταιρεία, αλλά από μία αναζήτηση που έκανα νομίζω ότι εκτελούν μεταφορές μόνο από Μαδρίτη και Βαρκελώνη. Δυστυχώς είναι πολύ μακριά και οι δύο πόλεις, μόνο η Μάλαγα με βολεύει. Θα δούμε.

Αν δεν τα καταφέρω, έχω βρει άνθρωπο που το θέλει.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν έχεις να χάσεις κάτι εάν τους στείλεις ένα mail και τους πεις ακριβώς αυτό. 😉
Επισης σε αυτές τις εταιρίες και γενικά σε όλες τις εταιρίες που ασχολούνται με transportation & logistics μιλάνε και οι καρέκλες αγγλικά. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απο αλλες περιπτωσεις που εχω διαβασει το κοστος ειναι υψηλο! Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο ωστε να σε κατευθυνουνε
Phone
+34 91 312 0750
Fax
+34 91 329 5568
[email protected]

Λοιπόν παιδιά η συγκεκριμένη εταιρεία με έφερε σε επικοινωνία με μία κυρία, μιλήσαμε στο τηλέφωνο σε πολύ καλά αγγλικά, και επειδή τα αγγλικά ήταν όντως πολύ καλά, όταν μου είπε προσεγγιστικά το κόστος από Μάλαγα για Αθήνα μου πεσε το σαγόνι. 400 - 500 Ε. Χώρια το χαρτί από κτηνίατρο. Θεωρώ ότι δεν αξίζει, αν ήταν ένα κόστος έως 100 - 150 Ε θα τα έδινα, αλλά ξεφεύγουμε πολύ.

Ρίξε μια ματιά παρακατω:

https://www.ipata.org/ipata-pet-shippers-air-and-ground

Νομίζω ότι θα βρεις άκρη μιας και υπάρχει μεγάλη εμπειρία.

Απευθύνθηκα και εκεί, αλλά όπως προκύπτει από το site δεν στέλνουν Ελλάδα. Θα στείλω και δεύτερο e-mail για επιβεβαίωση.

Αν δεν βρεις ακρη, προσπαθησε να επικοινωνήσεις με καποιο μεγαλο συλλογο στην Ισπανια, σιγουρα θα εχουν το know how!

Δυστυχώς Αντώνη δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάποιον σύλλογο. Αλλά πόσο πιο φθηνή θα είναι η μεταφορά από τα 400 - 500 που μου είπανε από τη SWISS cargo; Εκτός αν η μεταφορά γίνει οδικώς, αλλά θα αντέξει το ζωντανό?
 
Μάλιστα.. Ενδιαφέρον και πολύ χρήσιμο το feedback! Σε ευχαριστούμε👍

Εαν ήμουν στην θέση σου, θα άφηνα το πουλάκι σε αυτόν που βρήκες εκεί και θα διέθετα εδώ καποια χρήματα για ένα καλό πουλάκι.
 
Δυστυχώς Αντώνη δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάποιον σύλλογο. Αλλά πόσο πιο φθηνή θα είναι η μεταφορά από τα 400 - 500 που μου είπανε από τη SWISS cargo; Εκτός αν η μεταφορά γίνει οδικώς, αλλά θα αντέξει το ζωντανό?

Σιγουρα υπαρχει εναλλακτικός τροπος και σιγουρα πιο οικονομικός, μου φαινεται αδιανοητο να κοστιζει σε συλλογους 400 ευρω η εξαγωγη καθε πτηνου.
 
Στο fb υπηρξε σημερα ερωτηση για κοκατιλ απο Χιθροου Αθηνα και το κοστος με Aegean ηταν 90 ευρω, οποτε αν θες ρωτα και την παραπανω εταιρια να παρεις μια ιδεα! Αποτι διαβασα υπαρχουν καποιες πτησεις της που επιτρεπουν κατοικιδια
 
Παιδια ακυρο το παραπανω μηνυμα, η κοπελα πηρε τηλ στην aegean και της ειπαν οτι δεν υπαρχει δυνατότητα μεταφορας του παπαγαλου! Για αλλη μια φορα οτι ναναι στο fb! Να ξετσεκαριστει το χρησιμο, μην μπερδευτει καποιος!
 
Σωστα απλα οταν ψαχνεται καποιος κ πεφτει μπροστά σου το θεμα, τι να κανεις το αναφερεις μπας και!
Τωρα αν ρωταγα αυτον που το εγραψε με σιγουρια, που το ακουσε, θα μου ελεγε οτι το ακουσε απο καποιον αλλον στο φβ, η τουτοπε ο πρωτοξαδελφος του μπατζανακη του γειτονα της ξαδελφης του! 😁👎
 
το FB δεν είναι αξιόπιστη και αξιόλογη πηγή πληροφοριών
Φίλτρο χρειάζεται παιδιά. Για το ποιος το γράφει και τελικά τι διαβάζουμε.
 
Υπαρχουν ομως πραγματα που φαινονται πιστευτά, εκει τι φιλτρο να βαλουμε; δεν ειναι κ κατι που μπορούμε να ψαξουμε εμεις! Θεμα εμπειριας σε συγκεκριμενο δεν υπηρχε, οποτε σιγουρα τωρα εχουμε αποκτησει το φιλτρο κ την γνωση για παρομοια θεματα
 
Είχα γράψει πως χρειάζονται πολλά χρήματα για τη μεταφορά και τα τις ιατρικές εξετάσεις σε άλλη μας συζήτηση Τάκη https://community.petbirds.gr/threads/Προδιαγραφές-για-κλουβάκι-κοκατιλ-για-μεταφορά-με-αεροπλάνο.34044/#post-2378472
[automerge]1555614494[/automerge]
Είναι 95 ευρώ φίλε
Παντως κ αυτος ανεφερε 95 ευρω στο ποστ που εβαλες για την aegean για Κυπρο. Δεν χανει τιποτα να ρωτησει αν εχει ανταπόκριση! Ισως να μην ειναι για ολους τους προορισμούς τελικα
 
Back
Top