Γενικά Θέλω να πάρω έναν παπαγάλο που να είναι ήρεμος και να μην δαγκώνει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης botainio
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

botainio

PB New Member
Εγγραφή
7 Οκτ 2019
Μηνύματα
11
Γεια σας με λενε κωστα εχω ενα ζευγαρι ρινγκ νεκ το οποιο το εχω σε εξωτερικο χωρο. Θελω να παρω εναν παπαγαλο που να ειναι ηρεμος να μην δαγκωνει γιατι ειμαι ατομο με ειδικες αναγκες και δεν μπορω ουτε να το αποφυγω ουτε τπτ. Τι παπαγαλο θα μου προτεινατε. Ευχαριστώ εκ των προτερων
 
Συμφωνω απολυτα φοιβο αυτο που ζηταω ειναι να μου προτεινετε τους ποιο ηρεμους παπαγαλους. Αυτο που πιστευει κ ξερει ο καθενας
Μα δεν θα είναι αντικειμενικό. Εγώ για παράδειγμα έχω ένα κοκατού που είναι αρνάκι. Αν τολμήσω να σου πω πάρε κι εσύ ένα γιατί το δικό μου είναι ήμερο το πιθανότερο είναι να σε πάρω στο λαιμό μου καθώς τα κοκατού θεωρούνται τα πιο απρόβλετα πουλιά και δαγκώνουν όλα.
 
Θα πρέπει να βάλεις κ το χρηματικό όριο που διαθέτεις συν το κλουβι 40 με 230 ευρω, αναλογα το μεγεθος του παπαγαλου
Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 600 700 ευρω
 
Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 600 700 ευρω
Την περιποίηση θα την κάνεις εσύ ή οι οικείοι σου; Αποτι καταλαβα το θες για παρεα κ λογω του προβλήματος θαχεις απεριόριστο χρόνο ενασχολησης μαζί του!
Τα χρηματα είναι χωρίς το κλουβι έτσι;
 
Μπορείς να πάρεις ένα κοκατιλ η μπατζι με την προϋπόθεση να το προσέχει άλλο μέλος της οικογένειάς. Θα πρέπει να σκεφτείς ότι δεν γίνεται να μπαίνει και να βγαίνει από το κλουβί μόνος του η με κάποια εντολή οπότε είναι απαραίτητη η παρουσία δεύτερου ανθρώπου όσο θα είναι εκτός κλουβιου και για να προστατεύει εσένα από τυχόν επίθεση του παπαγάλου αλλά και τον ίδιο τον παπαγάλο μήπως φάει κάτι που δεν κάνει.
 
Back
Top